Kultura > Muzika

Zbog "misteriozne" bolesti Stiven Tajler U BOLNICI, a nastup u Las Vegasu OTKAZAN

Koncerti u junu i julu, takođe zakazani u Vegasu, otkazani su pošto je Tajler primljen u kliniku za odvikavanje od narkotika

Autor: K1info/index.hr

04/12/2022 > 18:35

podeli vest:

Zbog "misteriozne" bolesti Stiven Tajler U BOLNICI, a nastup u Las Vegasu OTKAZAN
Foto: Youtube PrintScreen


Slavni američki rock sastav Aerosmith u poslednji čas otkazao je nastup u Las Vegasu ovog petka jer pevač Stiven Tajler nije mogao da nastupi, a razlog je "misteriozna" bolest, kako saznaju američki mediji.

- S velikim razočaranjem prisiljeni smo da otkažemo večerašnji nastup jer se Stiven ne oseća dobro i ne može da izađe na pozornicu - bend je kratko obavestio fanove na društvenim mrežama, ali očekuje se da bi se koncert mogao održati sledeće nedelje ako 74-godišnjem frontmenu bude bolje. Fanovi su, naravno, razočarani zbog otkazivanja u poslednjem trenutku, samo nekoliko sati pre koncerta.

- Platili smo hotel, doleteli avionom, rezervisali večeru u skupom restoranu i onda saznali da ništa od koncerta za koji imamo karte - prenosi reakcije besnih fanova Page Six.

Aerosmith zaista nema sreće sa nastupima u Vegasu s obzirom na to da su koncerti u junu i julu otkazani pošto je Tajler primljen u kliniku za odvikavanje od narkotika.

Vremešni pevač već godinama vodi bitku sa zavisnošću, a nekoliko puta je prošao tretmane odvikavanja i detoksikacije. Poslednji put se narkoticima vratio posle operacije stopala, što je i javno priznao, a članovi grupe Džo Peri, Tom Hamilton, Džoi Kramer i Bred Vitford pomažu mu još od 1988. godine, kada su prvi put izveli zajedničku intervenciju i poslali ga na odvikavanje.

- Trebale su mi godine da prestanem da se ljutim na njih što su me tada prisilili na rehabilitaciju, a oni su otišli na odmor - rekao je pevač u intervjuu 2019. godine, ali je dodao da im je danas zbog toga veoma zahvalan.

 

Ostavite komentar