Kultura > Muzika

Amelie Lens DOLAZI NA No Sleep festival u Beogradu

No Sleep festival održaće se 11. i 12. novembra, kada će Beograd ugostiti najveći festival elektronske muzike u Jugoistočnoj Evropi

Izvor: K1info/Tanjug

20/10/2022 > 19:14

podeli vest:

Amelie Lens DOLAZI NA No Sleep festival u Beogradu
Foto: Youtube PrintScreen


Na ovu međunarodnu smotru, koja je pre nekoliko godina osvojila i titulu Najboljeg novog festivala Evrope, dolaze najtraženije techno zvezde nove generacije i rekorderi po rasprodatim nastupima Amelie Lens i Reinier Zonneveld, dok će španska psy-trance-techno furija Indira Paganotto i australijski šoumen Partiboi69 imati svoj debi u Beogradu.

U prestonicu dolaze i nova holandska zvezda Kiki Solvej, madridski majstor Regal i novi underground kralj Pariza Koboyo, ali i planetarno voljena švedska aktivistkinja i DJ sa istančanim zvukom Ida Engberg.

Njoj će se u klubu Drugstore pridružiti i nova italijanska zvezda u usponu Matisa, kao i nemački DJ i ambasador Exita Human Rias.

U beogradskim Silosima, koji će ove godine biti povezani pešačkim putem sa Hangarom, dolaze ukrajinska minimal heroina Olga Korol, art direktor milanskog kluba Tunnel DJ Bugsy, strazburški DJ Pascal Walter, Šveđanka Maria Nordgren i Ukrajinka Masha.

Regionalnu i domaću scenu predstavljaće balkanski DJ bard Dejan Milićević, splitski DJ Jock, sarajevski Edib B, Mostarac Andrej Jelić, Novosađanka Katalina, te dobro znana beogradska imena Antrax i Doo.

 

 

 

Ostavite komentar