Kultura > Muzika

Ničim izazvan: Nastup u MTS dvorani je kruna naših 10 godina postojanja

Bend Ničim izazvan 15. oktobra proslavlja deceniju rada koncertom u MTS dvorani

Autor: K1

13/06/2022 > 15:11

podeli vest:

Ničim izazvan: Nastup u MTS dvorani je kruna naših 10 godina postojanja
Foto: Vukašin Danilović


Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend Ničim izazvan prvu deceniju rada obeležavaju  velikim beogradskim koncertom koji će biti održan 15. oktobra u MTS dvorani.

Proslava jubileja je započela još objavljivanjem EP izdanja "Pokorimo noć” na kojem se nalaze četiri nove pesme, od kojih se kao radijski hit već izdvojila pesma "Mesto za prve poljupce”.

Boris Bakalov, koji i potpisuje režiju sva četiri nova spota, u iščekivanju jesenjeg nastupa poručuje:
- Veoma uzbudljivih mesec dana je iza nas. U etar smo pustili četiri nova singla i četiri nova spota. Sve je brzo prošlo i prosto nam je žao što nemamo još koju spremnu u rukavu. Sledeće pesme će morati da sačekaju jesen i period pred nastup u mts Dvorani 15. oktobra koji će biti kruna proslavljanja naših deset godina postojanja. Njih ćemo pripremati u toku leta u pauzama između letnjih nastupa. Nastavljamo dalje, sa još jačim entuzijazmom i sa nadom da ova želja za stvaranjem muzike nikada neće prestati.

Inače, do svog velikog koncerta u mts Dvorani, bend će se, kako najavljuju,  tokom leta pripremati na koncertima širom regiona.

Podsetimo, Ničim izazvan su osnovani na relaciji Vrbas - Beograd od strane Borisa Bakalova i Bojana Gluvajića.

Do današnjeg dana, postali su jedan od omiljenih sastava na domaćoj i regionalnoj sceni.

Glavne odlike stvaralaštva sastava su melodične pesme sa tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, različitim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom sakrivenom iza banalnosti koja nas okružuje.

 

Ostavite komentar