Kultura > Muzika

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NAPRAVIO SPEKTAKL KOJI ĆE SE PAMTITI! K1 na dočeku Nove godine u Mostaru: Ore se DOBRO POZNATI HITOVI

U 2024. godinu Mostar ulazi sa najlepšim poklonom - energijom i muzikom najpopularnije regionalne zvezde

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

01/01/2024 > 00:04

podeli vest:

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NAPRAVIO SPEKTAKL KOJI ĆE SE PAMTITI! K1 na dočeku Nove godine u Mostaru: Ore se DOBRO POZNATI HITOVI
Foto: K1info


Jedna od najpopularnijih regionalnih pop zvezda Željko Joksimović većeras održava koncert u Mostaru. Željko pravi zavidni spektakl, a podršku mu pruža i voditeljka K1 televizije, njegova supruga, Jovana Joksimović. 

Svima dobro poznati hitovi ore se Mostarom, a publika oduševljeno uglas peva omiljene pesme Željka Joksimovića. 

Foto: K1info

 

Željko Joksimović sa fanovima BiH dočekuje novu 2024. godinu na otvorenom, davajući najlepši poklon svojoj publici - muziku i veselu atmosferu. 

Reprizu Nove godine Željko će ponoviti istim poklonom za ljubitelje njegove muzike - koncertom u Budvi, takođe na otvorenom. Očekuje se nenadmašiva atmosfera, jer će regionalna zvezda ovde nastupati prvi put posle čak sedam godina.

Foto: K1info

 

Željko Joksimović poželeo je svima srećne praznike, a za K1 televiziju poručio je u novogodišnjoj čestitci svima zdravlja i "ono malo" što nam nedostaje da budemo srećniji.

- Da budemo pre svega zdravi i da svi nekako postanemo zadovoljniji. Mislim da smo na dobrom putu da budemo zadovoljniji i da možda ni ne sanjamo koliko nam malo nedostaje da budemo srećniji. Čini mi se da se stvari postepeno slažu, svi trebaju da dožive dobre trenutke koji ih sigurno čekaju u budućnosti - rekao je Željko Joksimović u emisiji "Prvi red" na televiziji K1.

Ostavite komentar