Kultura > Muzika

MERLIN TREĆI PUT ZATRESAO BEOGRAD: Krcata Arena pevala UGLAS, u publici i VELIKE ZVEZDE

Sjajna atmosfera, a Arena popunjena do poslednjeg mesta

Izvor: K1info

21/11/2023 > 22:55

podeli vest:

MERLIN TREĆI PUT ZATRESAO BEOGRAD: Krcata Arena pevala UGLAS, u publici i VELIKE ZVEZDE
Foto: ATA Images


Pevač Dino Merlin održava večeras treći uzastopni koncert u srpskoj prestonici, a beogradska Arena bila je popunjena do poslednjeg mesta.

Merlin je stigao u beogradsku Arenu, a pred okupljenim pripadnicima sedme sile pojavio se u crnom odelu. On je od hotela do Arene došao u pratnji policije, koja mu je obezbedila da što pre i sigurnije stigne. 

Dino nije skidao osmeh sa lica, a u automobilu kojim je došao bila je i njegova koleginica Ivana Banfić, sa kojom ima čuveni hit "Godinama".

Mlada pevačica Milica Jokić, buduća snajka političara Ivice Dačića, pojavila se, između ostalih, na Merlinovom koncertu večeras. Na koncertu su bile i pevačice Katarina Sotirović i Ana Kokić.

Foto: ATA Images

 

Prestonička Arena je i ove večeri popunjena do poslednjeg mesta. 

Merlin je na koncertu otvorio dušu publici, pa je spomenuo suprugu, ali i naslednike.

- Upoznao sam nekada devojku, koja je tada imala 16 godina, u avgustu, to je osmi mesec... Zato je meni broj osam važan. Imam prelepu porodicu, a dobio sam i unuke, tako da sam sad deda Dino - rekao je Dino okupljenima. 

Večeras je u Areni bio pravi zemljotres, publika je u transu pevala sa njim svaku pesmu u glas. Merlinu je, inače, na večerašnjem koncertu gost slovenačka muzička zvezda Senidah. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Malo pre Merlina na isti ulaz ušla je i njegova kolegnica Dragana Mirković, koja je večeras došla da ga podrži i uživa u njegovim hitovima. 

Foto: Instagram/dragana_mirkovic

 

Nasmejana je stala da ispred VIP ulaza ispozira novinarskim ekipama i da izjavu o Merlinu. Na pitanje da li voli i podržava pesme Merlina, rekla je:

- Naravno uvek, kad mogu, kada sam u Srbiji, a kada nisam u Srbiji onda podržavam lepim rečima.

Na pitanje koja joj je omiljena pesma, Dragana nije baš mogla da se odluči:

- To je divno, volim svoje kolege i mislim da muzika treba da spaja, da je muzika nešto najlepše na svetu. Mislim da ste i vi večeras ovde zbog dobrih pesama. Mnogo, mnogo pesama...

Podsetimo, Merlinu je ovo treći uzastopni koncert u beogradskoj Areni, dok su i prva dva prošla veoma zapaženo.

Ostavite komentar