Kultura > Muzika

MEGAN DI STALION spotom "Cobra" ostvarila NAJVEĆI ovogodišnji YouTube DEBI za hip-hop umetnicu

"Cobra" stiže neposredno nakon Meganine saradnje sa Kardi Bi u pesmi "Bongos", i njenog singla"Out Alpha The Alpha"

Izvor: K1info

05/11/2023 > 21:01

podeli vest:

MEGAN DI STALION spotom "Cobra" ostvarila NAJVEĆI ovogodišnji YouTube DEBI za hip-hop umetnicu
Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP


U petak, 3. novembra, Megan je izbacila svoj najnoviji singl "Cobra", u kojem je reperka "odbacila" svoju prošlost. Singl je usledio nakon njene nedavne objave da je formalno prekinula saradnju sa svojom bivšom izdavačkom kućom posle dugog pravnog spora.

Umetnica je navodno ostvarila najveći YouTube debi ove godine, sa videom koji je režirao Daglas Bernard, a koji je za 24 sata skupio više od 2,15 miliona pregleda, a trenutno ima 3,6 miliona.

"Cobra" je uspela da nadmaši druge izvođače poput Dože Ket sa pesmom "Demons" (2 miliona) i Ice Spice sa pesmom "Deli" (1,85 miliona). "Cobra" je takođe ostvarila preko 1 milion strimova na platformi Spotify u roku od 24 sata.

"Cobra" stiže neposredno nakon Meganine saradnje sa Kardi Bi u pesmi "Bongos", i njenog singla "Out Alpha The Alpha", koji je napisala za predstojeći film A24 pod nazivom "Dicks: The Musical".

Trenutno nije poznato da li je "Cobra" deo većeg projekta.

Megan je objavila album "Traumazine" 2022. godine, kojem je NME dao četiri zvezdice: "Nakon 18 pesama na 'Traumazine', trebalo bi da postoji samo jedan osećaj koji prolazi kroz vaše telo: potpuno ushićenje. Album sadrži više ličnijih pesama nego što biste to očekivali od ploče Megan Di Stalion, ali pokazuje koliko je unapredila svoje stvaralaštvo od izdanja 'Good News', istovremeno ilustrujući njen širok muzički raspon", stoji u recenziji koja se završava zaključkom da "iako se Megan Di Stalion tek pozicionira kao jedna od vodećih figura u hip-hopu, jasno je da će zauvek ostaviti dubok trag u rep muzici".

U drugim vestima, popularna reperka iz Hjustona lansirala je platformu za mentalno zdravlje nazvanu "Seize The Awkward".

Nazvala ju je "nečim što može pomoći svima nama", dodatno objašnjavajući u videu koji je podelila na Instagramu: "Ljudi, nije u redu da ne budete u redu. Obratite se prijatelju ako primetite da prolazi kroz teškoće. Bez obzira ko ste, ranjivost je ono što nas čini celovitim."

Ostavite komentar