Kultura > Muzika

Pol MAKARTNI: I dalje ne mogu da se POMIRIM sa smrću Džona LENONA i Džordža HARISONA

Novi muzički video za "poslednju" pesmu sastava The Beatles, "Now And Then", objavljen je 3. novembra, a režirao ga je Piter Džekson

Izvor: K1info

05/11/2023 > 12:32

podeli vest:

Pol MAKARTNI: I dalje ne mogu da se POMIRIM sa smrću Džona LENONA i Džordža HARISONA
Foto: Youtube PrintScreen/The Beatles


Pol Makartni je u novom intervjuu izjavio da se teško nosi sa smrću Džona Lenona i Džordža Harisona.

Govoreći za The Times, Makartni je razmišljao o Lenonu i Harisonu i tuzi koju i dalje oseća nakon njihovog odlaska.

- Sviđa mi se ideja da se ne odvajamo jedni od drugih, kada imate nekoga koga toliko volite. U mnogim slučajevima to je rođak i, iako oni odu, ne želite da ih pustite - to ljudi kažu kada neko umre. Oni su u vašem sećanju, zauvek u vašem srcu. I da, to svakako važi za mene i momke.

Pol je rekao da dok gleda fotografije Lenona ili Harisona i dalje ima taj "gorko-slatki" osećaj.

- Slatko je jer sam imao imao te ljude u svom životu. Ali činjenica da nisu ovde je gorka. Gledam Džordžove fotografije i sećam se kako smo išli da stopiramo, sedeli pored puta, kupovali sutlijaš. Džon i ja smo takođe stopirali. Završili smo u Parizu - rekao je Pol i nastavio.

- Sva sećanja se vraćaju... Ali, o bože, tužno je što ovi momci nisu ovde. To je gorka pilula koju jednostavno morate progutati, a zatim nastaviti sa tim slatkim sećanjima. Tako ja to radim.

Novi muzički video za "poslednju" pesmu sastava The Beatles, "Now And Then", objavljen je 3. novembra. Režirao ga je PiterDžekson i sadrži nedavno pronađene snimke članova benda. Audio verzija se pojavila dan ranije, nakon meseci iščekivanja.

"Now And Then" potiče iz demo trake koju je snimio preminuli član benda Lenon, a urađena je uz pomoć veštačke inteligencije, koja je izdvojila vokal sa snimka i omogućila Polu i Ringo Staru da je završe.

The Beatles će objaviti nove proširene verzije albuma "1962-1966 (Crveni album)" i "1967-1970 (Plavi album)", miksovane u stereo i Dolby formatu, 10. novembra.

Ostavite komentar