Kultura > Muzika

The Rolling Stones na Menhetnu održali PRIVATNU ZABAVU povodom promocije NOVOG ALBUMA

Među prisutnima su bili Danijel Krejg, Meri Kejt Olsen, Kris Rok, Džimi Felon, Rejčel Vajs, Elvis Kostelo, Dajana Krol i mnogi drugi

Izvor: K1info/Tanjug

20/10/2023 > 13:47

podeli vest:

The Rolling Stones na Menhetnu održali PRIVATNU ZABAVU povodom promocije NOVOG ALBUMA
Foto: Tanjug/AP Photo/Evan Agostini/Invision


Grupa The Rolling Stones održala je sinoć na Menhetnu privatnu zabavu povodom promocije novog albuma "Hackney Diamonds", prvog posle 18 godina.

U klubu Racket NYC bile su stotine ljudi, a Rolingstonsi su izveli desetak pesama, prenosi Reuters.

- Toliko su nam nedostajale promocije da smo morali da se vratimo i napravimo još jedan album - rekao je publici 80-godišnji Mik Džeger.

Među prisutnima su bili Danijel Krejg, Meri Kejt Olsen, Kris Rok, Džimi Felon, Trevor Noa, Tejlor Hil, Rejčel Vajs, Kristi Brikli, Ed Berns, Kigan-Majkl Ki, Minka Keli, Kristi Tarlington, producent albuma "Hackney Diamonds" Endrju Vat i drugi, dok su Elvis Kostelo i Dajana Krol imali najbolju poziciju za gledanje na balkonu.

Kao specijalna gošća, na nastupu im se pridružila pevačica Lejdi Gaga koja je sa grupom otpevala "Sweet Sounds of Heaven".

"Hackney Diamonds" je prvi studijski album benda sa originalnim materijalom od "A Bigger Bang" iz 2005. godine i otkako je dugogodišnji bubnjar Čarli Vots preminuo 2021. godine.

Ostavite komentar