Kultura > Muzika

NIKI MINAŽ obradovala fanove PESMOM "Bahm Bahm" i naglasila: NIJE singl, niti će to IKADA biti

Nova, peta po redu ploča "Pink Friday 2" najavljena je za 17. novembar, i predstavlja reperkino prvo izdanje posle pet godina

Izvor: K1info

15/10/2023 > 21:16

podeli vest:

NIKI MINAŽ obradovala fanove PESMOM "Bahm Bahm" i naglasila: NIJE singl, niti će to IKADA biti
Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP


Niki Minaž je objavila novu pesmu "Bahm Bahm". Numera u karakterističnom stilu ekskluzivno je postavljena na njenoj veb stranici.

U četvrtak, 12. oktobra, Minaž je pitala svoje fanove koju od tri pesme žele da čuju. Pored "Bahm Bahm", ponudila je i opcije za neimenovane saradnje - u pitanju su reperi Juice WRLD i Future.

Sve tri opcije su na početku izgledale popularne, što je navelo Minaž da doda u daljoj objavi: "Lol, nerešeno je. Ne mogu ovo da izmislim. Pogledajte. Držim ankete otvorene još 3 sata. Ako i dalje bude nerešeno, onda je nerešeno."

Pevačica je kasnije otkrila da su pored ankete postojali i drugi faktori koji su uticali na odluku koju će pesmu da objavi.

"Imamo pobednika", napisala je ona. "Odluka je doneta na osnovu MNOGO faktora, pored dve ankete. Uskoro će se pojaviti na plejeru na mojoj veb stranici. Stiže još iznenađenja. Ogromnih. Ali hajde da uživamo u ovoj simpatičnoj pesmi i da se sretnemo sledećeg #PinkFriday... u isto vreme, na istom mestu."

Minaž je kasnije pojasnila da se nova pesma neće naći na njenom predstojećem albumu "Pink Friday 2" i odbila je da je nazove singlom.

Umesto toga, opisala ju je kao "Privremeno besplatno izdanje na veb stranici kao poklon mojim vernim fanovima i svima kojima je bilo stalo da učestvuju. Cenim što ste mi pomogli da ovo bude veoma pamtljivo #PinkFridayThe13th", navela je Minaž.

"Ali ne. Nije singl. Niti će to ikada biti", napisala je u drugoj objavi.

"Pink Friday 2", nastavak je njenog albuma iz 2010. godine, i biće objavljen 17. novembra. To je njen peti album i prvi u pet godina nakon izdanja "Queen".

Na albumu će se naći singl "Last Time I Saw You" koji je objavljen prošlog meseca.

Ostavite komentar