Kultura > Muzika

DEJV STJUART tumači tajanstvenu PRIRODU vremena: Debitantski SINGL Time Experience Project zove se "Brings Me Home"

U petak 20. oktobra Stjuartov kreativni kolektiv objaviće modernu rock operu od 10 pesama pod nazivom "Who To Love"

Izvor: K1info

13/10/2023 > 18:03

podeli vest:

DEJV STJUART tumači tajanstvenu PRIRODU vremena: Debitantski SINGL Time Experience Project zove se "Brings Me Home"
Foto: Youtube PrintScreen/Who To Love Movie


Suosnivač sastava Eurythmics, Dejv Stjuart, pokrenuo je novi kreativni kolektiv pod nazivom The Time Experience Project, a njihov debitantski singl zove se "Brings Me Home".

Muzičar koji je osvojio Gremija, angažovao je grupu pisaca, glumaca, filmskih stvaralaca, kompozitora i izvođača da mu se pridruže u grupi. Sledećeg petka (20. oktobra), oni će objaviti "modernu rock operu" od 10 pesama pod nazivom "Who To Love".

- Pesme na ovom albumu baziraju se na tajanstvenoj prirodi vremena, za koje se čini da ubrzava ili usporava u zavisnosti od vašeg mentalnog stanja - objasnio je Stjuart.

- Kroz muziku i stihove, pokušavamo da protumačimo ovaj osećaj i kako se putovanje kroz život može pretvoriti u krivudavu i nadrealnu avanturu dok lutamo kroz trenutke tuge, melanholije, zavisnosti od ljubavi i čistog zanosa.

"Who To Love" biće propraćen dugometražnim videom, koji će premijerno biti prikazan na Filmskom festivalu u Rimu narednog četvrtka (19. oktobar). U njemu se pojavljuju italijanska televizijska, pozorišna i filmska glumica Greta Skarano i legendarni italijanski bend Mokadelic.

- Priča se vrti oko lika koji se bori sa anksioznošću i usamljenošću, što se odražava kako u muzici, tako i u postupcima protagoniste - rekao je Stjuart, koji je napisao i igrao u videu.

Što se tiče značenja pesme "Brings Me Home", muzičar je objasnio:

- To je pesma o snazi prave ljubavi; o tome kako nešto tako jednostavno, kao što je držanje za ruke ruke ili gledanje u njihovo lice, može učiniti da se osećamo kako kod kuće, čak i usred haosa - primećuje Stjuart.

- U svetu koji se neprestano menja i kreće se sve bržim tempom, važno je usporiti i povezati se sa drugima na dubok način. Ova pesma nas podseća da svi trebamo mesto koje možemo nazvati domom, kako fizički, tako i emotivno - zaključuje on.

Film "Who To Love" režirao je Đorđo Testi, a producirali su ga Dave Stewart Entertainment i Grøenlandia. Očekuje se da će biti javno objavljen negde tokom 2024. godine.

Spisak pesama na albumu "Who To Love":

"Time Is A Masterpiece"
"Electrified"
"Not The Sweetest Taboo"
"Brings Me Home"
"Diamond Eyes"
"Who To Love"
"Time Flies"
"Talk To Me"
"Human"
"Surrender"

Ostavite komentar