Kultura > Muzika

Bubnjar TREVIS BARKER otkrio razlog PRIVREMENOG NAPUŠTANJA benda Blink-182

Sledeći koncert Blink-182 zakazan je za 2. oktobar u Portugalu, a nedavno se pojavio singl "One More Time" koji prethodi novom albumu

Izvor: K1info/Tanjug

25/09/2023 > 12:50

podeli vest:

Bubnjar TREVIS BARKER otkrio razlog PRIVREMENOG NAPUŠTANJA benda Blink-182
Foto: Youtube PrintScreen/blink-182


Bubnjar sastava Blink-182, Trevis Barker, podelio je zdravstveno obaveštenje sa svojim obožavaocima kako bi objasnio zašto trenutno ne nastupa sa matičnim bendom, prenosi Deadline.

Muzičar, star 47 godina, pokazao je pozitivan test na kovid-19 na Instagramu. Fotografiju je postavio u petak zajedno sa emotikonima.

Foto: Instagram/Travis Barker/Instagram Story upload

 

Sledeći nastup benda Blink-182 zakazan je za 2. oktobar u dvorani Altice u Portugalu. Taj datum će podržati predstojeći album benda, koji će biti objavljen 20. oktobra. Novi singl, "One More Time", debitovao je u četvrtak.

Barker je nedavno govorio o ponovnom okupljanju sa članovima benda Markom Hopusom i Tomom Delongom u videu koji je podeljen na YouTube kanalu benda.

"Zašto su potrebne ove katastrofe, kao što je moja nesreća u avionu ili moja bolest, da bi se naš bend ponovno okupio?", zapitao se on.

"Oduvek sam znao da bratstvo neće nikada oslabiti ili nestati. Zaista se osećam kao da smo Blink nas trojica, i čim to prihvatimo i ne pristanemo na ništa manje od toga, mislim da je to budućnost", rekao je Barker.

Ranije ove godine grupa je odložila datume svoje latinoameričke turneje zbog povrede Barkerovog prsta.

"Hvala vam za svu ovonedeljnu ljubav, molitve i razumevanje dok sam išao na operaciju", napisao je u martu u objavi na Instagramu koja je uključivala njegovu sliku u bolničkom krevetu.

Ostavite komentar