Kultura > Muzika

KIT RIČARDS o rep muzici: NE VOLIM da neko VIČE na mene, toga imam DOVOLJNO kod kuće

Muzičar je rekao da iako sluša različite žanrove, uključujući bluz, klasiku i džez, ne uživa u rep muzici i smatra da je pop oduvek bio loš

Izvor: K1info

24/09/2023 > 22:10

podeli vest:

KIT RIČARDS o rep muzici: NE VOLIM da neko VIČE na mene, toga imam DOVOLJNO kod kuće
Foto: Tanjug/Scott Garfitt/Invision/AP

Kit Ričards je izneo svoje mišljenje o rep muzici u novom intervjuu, izjavivši da ne voli kad neko viče na njega.

Njegovi komentari potiču iz nedavnog intervjua za The Telegraph, uoči izlaska novog albuma benda The Rolling Stones pod nazivom "Hackney Diamonds".

Foto: Tanjug/Scott Garfitt/Invision/AP

Roni Vud, Mik Džeger i Kit Ričards

Muzičar je rekao da iako sluša različite žanrove, uključujući bluz, klasiku i džez, ne uživa u rep muzici i smatra da je pop oduvek bio loš.

- Ne želim da počnem da se žalim na pop muziku. Uvek je bila loša. Mislim, to je i poenta. Prave je jeftinom i što je moguće jednostavnijom i zato uvek zvuči isto. U njoj ima vrlo malo emocija - rekao je Ričards i nastavio.

- Volim da slušam muziku ljudi koji sviraju instrumente. To jest, ne volim da slušam plastičnu sintetičku muziku, onu koju čujete u liftovima, a danas je postala standard.

Govoreći o svojim stavovima prema rep muzici, Ričards je izjavio:

- Ne volim da neko viče na mene i govori mi da je to muzika. Toga imam dovoljno kod kuće.

The Rolling Stones su početkom meseca najavili album "Hackney Diamonds", svoju prvu zvaničnu originalnu ploču od izdanja "A Bigger Bang" iz 2005. godine, koji će biti objavljen 20. oktobra.

Ostavite komentar