Kultura > Muzika

OSEĆAM se kao Majkl Džekson: Reper OFFSET najavio DRUGI studijski solo album "Set It Off"

Offset je stekao svetsku slavu kao član rep grupe Migos, a svoju solo karijeru podigao je na viši nivo debitantskim albumom "Father of 4"

Izvor: K1info

21/09/2023 > 22:00

podeli vest:

OSEĆAM se kao Majkl Džekson: Reper OFFSET najavio DRUGI studijski solo album "Set It Off"
Foto: Universal Music Serbia


Popularni američki reper Offset predstavio je publici novi singl "FAN" i zvanično najavio svoj drugi studijski solo album pod nazivom "Set It Off", čiji se izlazak očekuje 13. oktobra.

Numera "FAN" stiže na krilima prvog singla sa predstojećeg albuma pod nazivom "Jealousy", koji je nastao u saradnji sa reperovom suprugom i hip-hop divom Kardi Bi.

Uz pesmu je objavljen i muzički video, za čiju je režiju i ovoga puta zadužen Offset, dok je sam spot, kao i zvaničan omot albuma, inspirisala muzička legenda Majkl Džekson, kom je reper na ovaj način želeo da oda počast.

- Na ovom projektu radim sada više od dve godine. Ovaj period shvatam veoma lično, jer označava novo poglavlje za mene. Osećam se kao Majkl Džekson koji takođe dolazi iz uspešne grupe koja je obarala rekorde, a zatim stekao status super zvezde kao solo izvođač. Ovaj umetnički projekat osnažujuće deluje na mene i šalje jasnu poruku mojim fanovima - izjavio je reper.

Offset je stekao svetsku slavu kao član čuvene rep grupe Migos, a svoju solo karijeru podigao je na viši nivo debitantskim albumom "Father of 4", koji po izlasku dobija Grammy nominaciju za najbolji rep performans godine.

Novim izdanjem Offset se potpuno predaje svojoj umetničkoj viziji i aktivno učestvuje kako na zvučnom, tako i na vizuelnom planu predstojećeg albuma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OFFSET (@offsetyrn)

Dok publika nestrpljivo čeka da sazna šta je to sve Offset pripremio, preostaje joj da uživa u do sada objavljenim singlovima "FAN" i "Jealousy".

Ostavite komentar