Kultura > Muzika

Tejlor Svift najavila novi album "Midnights"

Na ploči koja će izaći u oktobru, naći će se 13 novih pesama u kojima se prepliću ljubav, strah i suze, navela je pevačica

Autor: Tanjug

02/09/2022 > 10:49

podeli vest:

Tejlor Svift najavila novi album "Midnights"
Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP


Američka pop pevačica i kantautorka Tejlor Svift najavila je svoj novi album "Midnights" na dodeli ovogodišnjih MTV (Video Music Awards) nagrada, tokom ceremonije koja je održana u Prudential Center u Njujorku, preneo je muzički časopis Billboard.

Prilikom uručenja nagrade za najbolju verziju pesme iz 2012. godine "All Too Well", kao i nagrada za najbolju montažu i najbolji dugometražni format, pevačica se obratila publici najavljujući svoj novi album.

- Moj novi album izlazi 21. oktobra. Budite strpljivi, saznaćete sve informacije - rekla je ona.

Foto: Tanjug/Charles Sykes/Invision/AP

Tejlor Svift na dodeli ovogodišnjih MTV (Video Music Awards) nagrada

Naime, novi album, koji će izaći u oktobru, sadržaće 13 novih pesama, a kako je pevačica najavila predstavlja "priče o 13 neprospavanih noći rasutih kroz život".

U najavi, koju je pevačica dostavila organizaciji VMA, navodi se da novi album predstavlja skup pesama u kojima se "ljubav, strah i suze prepliću", te da nove note donose "laganu potrebu da se pobegne od moguće greške".

Sviftova je instakla da su nove pesme rezultat neprospavanih noći i skup svih emocija "od kojih se trudimo da pobegnemo", te da se nada da će publika uspeti da prepozna poruku koja je poslata.

Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP

Tejlor Svift na dodeli ovogodišnjih MTV (Video Music Awards) nagrada

- Ovo je album čije su pesme napisane usred noći, putovanjem kroz strahote i slatke snove. Za sve nas koji smo se bacali i okretali i odlučili da zadržimo lampione upaljene, te da krenemo u potragu - nadajući se da ćemo se, možda, kad sat otkuca dvanaest sresti - rekla je Svift.

Podsećanja radi, poslednji objavljeni album američke pevačice je "Red" iz prošle godine.

Ostavite komentar