Kultura > Muzika

PONOVO AKTIVAN na društvenim mrežama: Reper JAY-Z napisao DVE PESME i producirao komediju "The Book of Clarence"

Dobitnik 24 Gremija je za svoju prvu objavu na Instagramu podelio trejler komedije reditelja Džejmsa Semjuela u kom igra Lakit Stenfild

Izvor: K1info

31/08/2023 > 18:01

podeli vest:

PONOVO AKTIVAN na društvenim mrežama: Reper JAY-Z napisao DVE PESME i producirao komediju "The Book of Clarence"
Foto: Tanjug/Richard Shotwell/Invision/AP, File


Hip-hop legenda JAY-Z (53) oglasio se na Instagramu u utorak. Na osnovu njegove prve objave, čini se da se umetnik vratio na društvene mreže kako bi promovisao svoju novu muziku.

Iako nisu saopšteni detalji, u zvaničnom obaveštenju o predstojećem filmu "The Book of Clarence" potvrđeno je da je reper dao svoj muzički doprinos ovom ostvarenju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jayz

Dobitnik 24 Gremija je za svoju prvu objavu na Instagramu podelio trejler komedije reditelja Džejmsa Semjuela u kom igra Lakit Stenfild (The Harder They Fall, Knives Out). U objavi je napisao "The Book Of Clarence January 2024".

JAY-Z je takođe jedan od producenata filma koji govori o čoveku "koji je na dnu" i živi u Jerusalimu, pokušavajući da iskoristi rastući uticaj Mesije. Očekuje se da će se film naći u bioskopima 12. januara 2024.

Reper je ranije sarađivao sa piscem i rediteljem Džejmsom Semjuelom na filmu "The Harder They Fall" iz 2021. godine, za koji je JAY-Z napisao dve pesme i producirao ga, kao i na kratkometražnom filmu iz 2017. godine "Jay-Z: Legacy".

Trenutno, JAY-Z prati samo svoju suprugu Bijonse na Instagramu. Njegova stranica sadrži link ka rocnation.com, a profilna fotografija je snimak iz ranih dana njegove karijere.

Foto: Tanjug/AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File

Jay-Z i Bijonse

Legendarni hip-hop umetnik nedavno je postigao značajan uspeh - u julu je postao prvi Afroamerički izvođač koji ima bar 10 dvostruko platinastih solo studijskih albuma.

Vest je stigla ubrzo nakon ažuriranja od strane Američkog udurženja diskografskih kuća (Recording Industry Association of America - RIAA), čime je njegov album "The Blueprint 3" iz 2009. godine dobio status dvostruke platinaste ploče, a "The Black Album" iz 2003. godine stigao do četvorostrukog platinastog statusa.

Ostavite komentar