Kultura > Muzika

Elton Džon "vratio u život" Britni Spirs: Ovo je njihova zajednička pesma "Hold Me Closer"

Ovo je prva pesma za Britni Spirs još od 2016, a pop zvezda je poslednjih godina vodila bitku za oslobađanje od zakonskog starateljstva

Autor: K1 info

26/08/2022 > 12:04

podeli vest:

Elton Džon "vratio u život" Britni Spirs: Ovo je njihova zajednička pesma "Hold Me Closer"
Foto: Youtube PrintScreen


Elton Džon se udružio sa Britni Spirs u pesmi "Hold Me Closer", koja kombinuje njegove numere "Tiny Dancer", "The One" i "Don't Go Breaking My Heart".

Slično kao i u pesmi "Cold Heart", u najnovijem singlu su delovi poznatih Eltonovih pesama urađeni u maniru moderne, dance produkcije. Numera ima prepoznatljivi klupski ritam, ali odskače zahvaljujući gitari, basu i sporadičnim klavirskim deonicama koji se izdvajaju iz miksa, dok se vokali prepliću tokom najvećeg dela pesme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

 

Duet superzvezda peva početni stih hita iz 1992. "The One", pre nego što pređu u refren "Tiny Dancer" iz davne 1971. godine.

"Strava je što pevam sa jednim od najklasičnijih muškaraca našeg vremena", napisala je Spirs na Twitteru pre objavljivanja pesme. "Malo sam ošamućena… ovo je velika stvar za mene!"

Za zvuk se pobrinuo Endru Vat, izuzetno popularni producent koje je radio sa mnogim svetskim zvezdama - od Posta Malona, preko Ozija Ozborna do Edija Vedera.

Glasine o saradnji Eltona i Britni počele su da kruže krajem jula.

"Ovo je bila Eltonova ideja, a Britni je veliki fan", otkrio je tada neimenovani izvor. "Snimili su remiks pesme "Tiny Dancer" kao duet - i to je neverovatno."

 

 

"Hold Me Closer" je ujedno prva pesma za Britni Spirs od 2016. godine. Poslednjih godina, pop zvezda je vodila bitku za oslobađanje od zakonskog starateljstva koje je imao njen otac. Starateljstvo je ukinuto u novembru 2021.

Elton Džon je trenutno na oproštajnoj turneji Farewell Yellow Bric Road po Americi koja će trajati do novembra.

 

Ostavite komentar