Kultura > Muzika

Pol Rad OSTVARUJE SNOVE: Kako se popularni glumac POJAVIO u muzičkom spotu OBOŽAVAOCA

Pevač i muzičar po imenu Klod video je Rada na koncertu Tejlor Svift, ni ne pomislivši da će uskoro sarađivati sa harizmatičnim glumcem

Izvor: K1info

18/07/2023 > 19:33

podeli vest:

Pol Rad OSTVARUJE SNOVE: Kako se popularni glumac POJAVIO u muzičkom spotu OBOŽAVAOCA
Foto: Youtube PrintScreen/Claud


Glumac Pol Rad (54), koji je tokom svoje holivudske karijere oblačio sve, od superherojskog kombinezona do odeće iz 70-ih, nedavno je obukao uniformu poštara za svoju najnoviju ulogu u muzičkom spotu obožavaoca.

Rad se pojavio u videu za singl "A Good Thing" pevača po imenu Klod, nakon što ga je 24-godišnji indi muzičar "slučajno sreo na turneji Eras Tejlor Svift".

U objavi na TikToku, prikladnog naslova "Kako sam naterao Pola Rada da se pojavi u mom muzičkom spotu" - pevač i kompozitor rođen u Čikagu objašnjava da je video "Clueless" zvezdu u VIP šatoru na koncertu i prišao mu.

- Rekao sam mu, "Pol Rad, ovo će možda zvučati čudno, ali na mom albumu postoji pesma pod nazivom Pol Rad" - priseća se Klod.

Foto: Youtube PrintScreen/Claud

Pol Rad i Klod u spotu "A Good Thing"

- Bio je ljubazan i dao mi je svoju mejl adresu, rekavši: "Pošalji mi ga. Voleo bih da čujem album" - izjavio je Klod i priznao da nije mogao da veruje da mu je glumac to tražio.

Muzičar koji ima ugovor sa izdavačem Saddest Factory Records Fibi Bridžers, rekao je da je pesmu nazvao po glumcu jer je on oličenje kul, harizmatičnog i samouverenog lika koje često igra na ekranu.

Nakon što je čuo pesmu, kao i ostatak Klodovog albuma "Supermodels", Rad je muzičaru poslao mejl da mu se "svideo album".

Zaprepašćen kada je dobio odgovor, Klod je pitao Rada da li bi razmislio o tome da se pojavi u njegovom  spotu za pesmu "A Good Thing" - i glumac je prihvatio.

- Došao je na ceo dan. Ostao je oko pet sati, a mi smo snimili celu tu scenu i plesali napolju - rekao je Klod.

- Bio je to najbolji dan u mom životu - dodao je.

Umesto da glumi "kul i samouverenog" lika, Rad se u spotu pojavljuje u ulozi nespretnog poštara koji je katastrofalan u svom poslu.

Pre nego što pesma počne, Rad se pojavljuje na Klodovim vratima i, kada ga pevač pita kako je proveo dan, on odgovara:

- Nemaš predstavu. Znaš kako je, dosta hodam, puno je kuća, vruće je, i imam tog tvora kome nešto nije u redu sa okom…

Nakon što je prethodno pokušao da mu uruči poštu koja nije bila za njega, naposletku mu neobični poštar predaje poklon od devojke, rekavši:

- Devojka? Voleo bih da imam devojku. Ja imam samo tvora.

Foto: Youtube PrintScreen/Claud

Pol Rad i Klod u spotu "A Good Thing"

Klod se u ostatku videa pojavljuje solo, osim u nekoliko kadrova gde pleše niz trotoar sa Radovim smešnim, ali nekako još uvek simpatičnim likom.

Ostavite komentar