Kultura > Muzika

MUZIČKI FESTIVAL Wind Rock Fest od 20. do 22. jula na OBALI Gradskog jezera Vršac

Tokom tri dana nastupiće Brkovi, Zabranjeno pušenje, Sunshine, Ritam nereda, Mortal Kombat, Scordisci i finalisti programa Wind Rock Up!

Izvor: K1info/Tanjug

17/07/2023 > 12:20

podeli vest:

MUZIČKI FESTIVAL Wind Rock Fest od 20. do 22. jula na OBALI Gradskog jezera Vršac
Foto: Instagram/wind_rock_fest


Muzički festival Wind Rock Fest biće održan od 20. do 22. jula na obali Gradskog jezera Vršac sa zanimljivim programom regionalnih i domaćih rock umetnika.

Kako su organizatori objavili na zvaničnim stranicama društvenih mreža (Facebook, Instagram), potvrđeno je osam koncerata tokom tri dana trajanja festivala.

Nakon nedavna dva rasprodata aprilska koncerta (21.04. i 22.04.) u beogradskom klubu Zappa Baza, hrvatski pank folk bend Brkovi na čelu sa frontmenom Shamso69 (skoro je imao solo nastup u zemunskom klubu Fest) nastupiće u Vršcu, kao i sarajevski bend Zabranjeno pušenje na čelu sa Sejom Sexonom.

Takođe, na Wind Rock Festu sviraće supergrupa Jorgovani, koja slavi 10 godina od nastanka (svirali su u januaru na sceni Dorćol Platza u Beogradu), rep hip hop atrakcija Sunshine.

Program u ta tri letnja dana obogatiće žestoki hard kor sastavi Ritam nereda i Mortal Kombat, kao i Scordisci, koji neguju irsku rock muziku, kao i alternativni rock bend iz Novog Sada - Neprijatelj prelazi zeku.

Organizacija festivala je glasovima izabrala finaliste za program Wind Rock Up!, i to su bendovi Pera Brada Potomak, Kulise, Treća Smena, dok su glasovima publike prošli dalje sastavi - Petra Kojić, Svedok i De sad?.

Ostavite komentar