Kultura > Muzika

ANA STANIĆ predstavila spot za "KRILA" i najavila album POVODOM 25 GODINA karijere

Na jesen će Ana obradovati fanove i novim albumom i koncertima širom regiona, a do tad uživajte u novom spotu

Izvor: K1info

24/05/2023 > 16:01

podeli vest:

ANA STANIĆ predstavila spot za "KRILA" i najavila album POVODOM 25 GODINA karijere
Foto: Dario Janošević


Posle zapaženog nastupa na ovogodišnjem festivalu Beogradsko proleće Ana Stanić je objavila spot za pesmu "Krila“.

Pesma je na festivalu osvojila dve nagrade: specijalnu nagradu Naxi radija i nagradu za najbolji aranžman, koji je radio Mahir Sarihodžić. 

Ana je autor teksta i muzike, a na pesmi su učestvovali i poznati muzičari Dado Marinković koji je odsvirao bubnjeve, Robert Vrbančić bas, note akustične i električne gitare proizveo je Miro Lesić, a prateće vokale otpevala je Maya Sar.

- Ovo ce biti najdiskretnija najava mog novog spota do sada. Kada se dese strašne tragedije, ništa nema smisla i svaki entuzijazam deluje neumesno. U vreme crnih prilika, mržnje i rana, budite zelena polja dobrote i svetlosti.  Ako ima lekovitih stvari, muzika je sigurno jedna od njih. Nadam se da će vam se dopasti spot za pesmu "Krila". Šaljem vam oblak ljubavi - izjavila je Ana Stanić.

Ana je, zajedno sa Dariom Janoševićem koji je radio spot, želela da prikaže kontrast između crnih silueta koje simbolizuju sve ono loše što nas ranjava i povređuje i zelenih polja i svetlosti koja nas leči, nadahnjuje i daje nadu da dobrota pobeđuje.

Foto: Marija Aničić

Ana Stanić

Inače Ana Stanić, ove godine slavi 25 godina karijere i tim povodom 10. juna biće objavljen "Best off" album za Croatia records. 

Na albumu će se naći i tri nove pesme, među kojima i duetska “S one strane ljubavi“ sa regionalnom zvezdom Borisom Novkovićem sa kojim će premijerno numeru da izvede 10. juna na CMC festivalu u Vodicama.

 

Ostavite komentar