Kultura > Muzika

ČUVENI KANTAUTOR Pol Sajmon VRAĆA SE na scenu NEOBIČNIM IZDANJEM koje je - ODSANJAO

Muzičko delo "Seven Psalms" namenjeno da se sluša kao jedna kompozicija od 33 minuta u sedam međusobno povezanih stavova

Izvor: K1info/Tanjug

14/04/2023 > 19:19

podeli vest:

ČUVENI KANTAUTOR Pol Sajmon VRAĆA SE na scenu NEOBIČNIM IZDANJEM koje je - ODSANJAO
Foto: Youtube PrintScreen/Paul Simon


Čuveni kantautor Pol Sajmon, najavio je da će 19. maja objaviti svoje novo muzičko delo "Seven Psalms", koje je namenjeno da se sluša kao jedna kompozicija od 33 minuta, u sedam stavova.

"Seven Psalms" Sajmon je snimio "jednostavno sa glasom i gitarom", uz horske elemente britanskog ansambla VOCES8 i gostovanje njegove supruge Edi Brikel, pevačice sastava New Bohemians, a namera mu je da njegovo novo delo "prevaziđe koncept 'albuma'".

Na sajtu autora rock klasika poput "The Sound of Silence", "The Boxer", "Bridge Over Troubled Water" i "You Can Call Me Al", navodi se da njegovo novo delo "poseže do samog postanja folk muzike 'Psalama Kralja Davida".

Ishod je dirljivo muzičko iskustvo koje otkriva bogatstvo tananih pojedinosti sa svakim novim slušanjem. Kao korak koji se odvaja od svega što je do sada Sajmon objavio, "Seven Psalms" se opire kategorizaciji, kaže se u saopštenju.

Za dizajn albuma "Seven Psalms" pobrinuo se proslavljeni pajzažni umetnik Tomas Moran, dok su producenti bili Pol Sajmon i Kajl Krašam.

Pored striming servisa, "Seven Psalms" će biti objavljen na vinilu i kao 33-minutna kompozicija na CD-u.

"Seven Psalms" se sastoji od sledećih sedam međusobno povezanih stavova:

1. 'The Lord'
2. 'Love Is Like A Braid'
3. 'My Professional Opinion'
4. 'Your Forgiveness'
5. 'Trail Of Volcanoes'
6. 'The Sacred Harp'
7. 'Wait'

 

Ostavite komentar