Kultura > Muzika

Spoj ekologije i rokenrola na AIR FEST-u

Eko rok festival AIR FEST biće održan 24. i 25. juna u Obrenovcu, a organizatori poručuju jasno - bez vazduha koji dišemo ne možemo -

Autor: Danas

23/06/2022 > 13:22

podeli vest:

Spoj ekologije i rokenrola na AIR FEST-u
Foto: Pixabay.com


- Muzika i kultura su jedan od najlepših načina putem kojeg se povezujemo u dobrim namerama i sa pravim ciljem, a on je da najpre mladima, a onda i gradovima u kojima gradimo svakodnevni život, uputimo poruku koliko nam je važno disati zdravo - poručuju organizatori ovog događaja.

Tokom dve festivalske večeri u obrenovačkom izletištu Zabran, na obodima zabranske šume, u prostoru ,,Kod tri lepe“ nastupiće dobro poznata imena naše autorske i tribjut scene uz podršku muzičara iz Obrenovca.

Prve večeri na programu su bendovi: U zmajevom gnezdu, Multietnička atrakcija, Lutke na koncu (Kud Idijoti tribute), Atheist Rap i Oslobodioci.

Dok su druge večeri za kvaltetan zvuk i atmosferu zaduženi: Brattss, Bendover, BandX (AC/DC tribute), Void Inn, Samostalni referenti i zvezde večeri Artan Lili. 

Festival će oba dana otvoriti kantautorka i ekološka aktivistkinja Olivera Dragićević – Skvo.

Ekološka crta programa je edukativnog karaktera uz panel radionice na teme o važnosti zaštite životne sredine i predstava za decu i mlade ,,Mala bara puna krokodila“ koju realizuju učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola iz Obrenovca uz pomoć vršnjačkih edukatora. 

 

Ostavite komentar