Kultura > Muzika

Konačno se zna KO će pevati za VELIKU BRITANIJU na Eurosongu

Ova 25-godišnjakinja izvešće autorsku numeru na takmičenju u maju, nadajući se da će ponoviti prošlogodišnji uspeh Sema Rajdera

Izvor: K1info/Tanjug

09/03/2023 > 15:22

podeli vest:

Konačno se zna KO će pevati za VELIKU BRITANIJU na Eurosongu
Foto: Youtube PrintScreen/Mae Muller


Pevačica Me Miler (Mae Muller) sa svojom autorskom pop pesmom "I Wrote A Song" predstavljaće Veliku Britaniju na "Pesmi Evrovizije" u maju u Liverpulu, javlja BBC.

- Takmičiti se na tako velikom muzičkom takmičenju jednostavno je sjajno - kaže Me.

Miler je rođena 1997. godine, kada je Britanija poslednji put osvojila "Evroviziju", do sada je bila podrška na turneji ženskoj pevačkoj grupi Little Mix, sarađivala je sa muzičarima Aitchom i Sigalom, a sada je navela da svoje učešće na takmičenju doživljava "kao san".

- Veliki sam fan toliko umetnika koji su imali uspeha na Evroviziji, od ABBA do Måneskin - rekla je Me Miler.

Britanija je među poslednjim zemljama koje su odabrale predstavnika, a Milerovu je BBC izabrao u saradnji sa Tap menadžmentom, kao što je to prošle godine urađeno sa Semom Rajderom koji je u Torinu zauzeo drugo mesto iza Ukrajine.

- Ona poseduje najdivniju toplu i zabavnu ličnost. Oduvek smo bili fanovi Me zbog njenog glasa, pesama i harizme, a kad smo čuli "I Wrote A Song", bili smo zatečeni snagom poruke da su pesme neka vrsta terapije - naveli su iz Tap menadžmenta.

 

Ostavite komentar