Kultura > Muzika

OZI OZBORN zbog bolesti OTKAZAO koncerte i evropsku turneju

I to bi bilo to od "Princa tame"...

Izvor: K1info/Headliner.rs

01/02/2023 > 15:08

podeli vest:

OZI OZBORN zbog bolesti OTKAZAO koncerte i evropsku turneju
Foto: Tanjug/AP


Legendarni američki pevač Ozi Ozborn na svojim društvenim mrežema podelio je objavu u kojoj je fanovima saopštio da je s njegovim trnejama – gotovo.

Emotivnu objavu “Princa tame” prenosimo u celosti:

"Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao da podelim sa svojim vernim fanovima. Kao što svi možda znate, pre četiri godine, u ovom mesecu, imao sam veliku nesreću, kada sam povredio kičmu.

Moja jedna i jedina želja za svo ovo vreme je bila da se vratim na scenu. Moj glas je u redu. Međutim, posle tri operacije, tretmana matičnim ćelijama, beskrajnih sesija fizikalne terapije i nedavno revolucionarnog kibernetičkog (HAL) tretmana, moje telo je još uvek fizički slabo.

Iskreno, zahvalan sam za način na koji ste svi strpljivo držali svoje karte za sve ovo vreme, ali sa čistom savesti, sada sam shvatio da nisam fizički sposoban da odem na svoju najavljenu turneju po Evropi/UK, sada znam da ne mogu da se nosim sa potrebnim putovanjem. Verujte mi kada kažem da me pomisao da razočaram svoje fanove zaista sjebava, više nego što ćete ikada znati.

Nikada ne bih zamislio da će se moji dani na turnejama završiti ovako. Moj tim trenutno smišlja ideje gde ću moći da nastupam bez potrebe da putujem od grada do grada i od zemlje do zemlje.

Želim da se zahvalim svojoj porodici… mom bendu… mojoj ekipi… mojim dugogodišnjim prijateljima, Judas Priest, i naravno, mojim fanovima na njihovoj beskrajnoj posvećenosti, lojalnosti i podršci, i što su mi dali život kakav nikada nisam sanjao da ću imati.

Sve vas volim… Povraćaj ulaznica je dostupan na mestu kupovine”

 

Ostavite komentar