Kultura > Knjige

Hrabrost i ljubav POBEDIĆE SVE. U prodaji novi roman NORE ROBERTS "Nebo i zemlja"

Ona je očarala čitaoce svojim dirljivim pričama o prijateljstvu, legendama, slomljenim srcima, ljubavnicima i čežnji. Pa čak i Stivena Kinga

Autor: K1 info

16/09/2022 > 08:31

podeli vest:

Hrabrost i ljubav POBEDIĆE SVE. U prodaji novi roman NORE ROBERTS "Nebo i zemlja"
Foto: Pixabay.com


Ljubitelji uzbudljivih priča o hrabrosti i ljubavi koja pobeđuje sve uživaće u romanu "Nebo i zemlja" (drugi deo trilogije "Ostrvo Tri sestre") omiljene autorke bestselera Nore Roberts.

Novi ljubavni roman američke spisateljice, idealan je izbor za čitaoce koji vole napetost i uzbuđenje, prožete ljubavnom pričom, uz dodir čarolije.

Mirišljave sveće, latice irisa i grančica ruzmarina postavljaju scenu za magiju i romansu na obalama Nove Engleske i u životima tri strastvene, moćne žene.

Ripli Tod ima divan život. Voli svoj posao zamenice šerifa i može da zavede muškarca kog poželi. Savršeno je zadovoljna, osim time što poseduje posebne moći. Mada se uporno trudi da ih potisne i prikrije, ne može da ih drži pod kontrolom.

Sve se menja kada na ostrvo stigne Makalister Buk, zgodan i lep istraživač natprirodnih sila. Dolazi na ostrvo Tri sestre zbog glasina o veštičarenju i veoma brzo shvata da Ripli poseduje neverovatne moći.

Foto: Vulkan

 

Ipak, pre nego što njih dvoje počnu da sanjaju o zajedničkoj budućnosti, prvo moraju da se izbore s demonima prošlosti. Na ostrvu je ostalo tri veka staro prokletstvo koje preti da razori sve njihove snove.

Laskavu titulu "omiljenog pisca Amerikanaca“ opravdava činjenica da se romani Nore Roberts prodaju u višemilionskim tiražima, i to ne samo u Sjedinjenim Državama.

Ostavite komentar