Showtime > Celebrity

TUŽNA sudbina Alena koji glumi malog Džeja: Prodaje ruže u Skadarliji, ne zna da čita, ali poslušajte kako peva (VIDEO)

Kolege su mu pomagale na setu da savlada tekst

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

17/01/2024 > 18:49

podeli vest:

TUŽNA sudbina Alena koji glumi malog Džeja: Prodaje ruže u Skadarliji, ne zna da čita, ali poslušajte kako peva (VIDEO)
Foto: ATA Images/Youtube printscreen


Alen Selimi postao je preko noći prava atrakcija u svetu filma. Ovaj talentovani harizmatični dečak glumi Džeja Ramadanovskog iz perioda detinjstva u filmu "Nedelja".

Spletom oklnosti dobio je ovu ulogu koja mu je promenila život.

Foto: Youtube PrintScreen/Svetlana Ceca Raznatovic

 

Naime, dok je nudio svoje crvene ruže u ovoj boemskoj četvrti, ćaskao sa ljudima i šarmantno se osmehivao zapazili su ga producenti filma.

- Mali Alen ima sličnu sudbinu kao Džej. Našli su ga dok je prodavao ruže u Skadarliji. Dobio je poziv za kasting, tamo otpevao pesmu "Nedelja" i uloga je bila njegova - rekao je producent filma Vladan Anđelković na konferenciji za medije povodom filma "Nedelja".

Foto: ATA Images

 

Iako ne zna da čita, mali Alen uspeo je da spremi ulogu za pomenuto ostvarenje.

- Alen je divan. On ne zna da čita. Imali smo čoveka na setu koji je morao da radi s njim. Bio je u stanju da nauči tekst. Mesecima smo ga spremali za snimanje. Snimio je tri epizode serije. U početku sam se uplašio, ali je na setu išlo dobro-  rekao je Nemanja.

Foto: ATA Images

 

Mali Alen zajedno sa Huseinom Alijevićem, koji igra odraslog Džeja Ramadanovskog, i njegovom partnerkom došao je na premijeru filma "Nedelja". 

Nakon što je prošetao crvenim tepih razgovarao je sa predstavnicima medija.

Foto: ATA Images

 

- Super, zadovoljan sam. Na snimanju sam najviše vremena provodio sa Nemanjom, a od Džejevih pesama naviše volim "Nedelju" - rekao je kratko Alen, koji je potom i zapevao hit čuvenog folkera.

Kako je to zvučalo i ko je sve od javnih ličnosti došao na beogradsku premijeru filma "Nedelja" održanu u MTS dvorani pogledajte u prilogu emisije "Prvi red".

Ostavite komentar