Kultura > Film/TV

ODBILI je iako su PREPOZNALI buduću zvezdu: Margo Robi NIJE PROŠLA audiciju za "Američku horor priču"

"AHS: Asylum" prati osoblje i pacijente izmišljene mentalne ustanove Brajarklif, gde se prepliću događaji iz prošlosti i sadašnjosti

Izvor: K1info

27/08/2023 > 22:03

podeli vest:

ODBILI je iako su PREPOZNALI buduću zvezdu: Margo Robi NIJE PROŠLA audiciju za "Američku horor priču"
Foto: Tanjug/AP Photo/Marco Ugarte


Margo Robi danas je bez sumnje jedna od najvećih zvezda Holivuda, ali pre deset godina morala je da ide na audicije za uloge - i otkriveno je da nije prošla za seriju "American Horror Story: Asylum".

Snimljena za FX, serija u svakoj sezoni donosi zasebnu priču i likove. Druga sezona pod nazivom "AHS: Asylum" smeštena je u 1964. godinu i prati osoblje i pacijente izmišljene mentalne ustanove Brajarklif, gde se prepliću događaji iz prošlosti i sadašnjosti.

Govoreći za Backstage, direktor kastinga Erik Doson ispričao je da je Margo bila na audiciji za ulogu. Iako nije precizirao o kojoj ulozi je reč, fanovi serije odmah su počeli da nagađaju da je najverovatnije u pitanju bila uloga Grejs, koju je tumačila Lizi Brošer.

- Margo ima mnogo faktora koji joj idu u prilog - rekao je Doson.

- To otežava stvar direktorima kastinga koji (više) nisu u sobi sa glumcima. Njena audicija jedna je od meni najomiljenijih, i to je bilo neposredno pre nego što je postala poznata. Bila je prava zvezda.

Doson je nastavio, objašnjavajući kako je izgledalo kada je Margo stigla na audiciju.

- Bila je fenomenalna, njena neverovatna senzibilnost bila je očigledna čim je ušla. Iako nije dobila ulogu, to je bio jedan od onih trenutaka kada se zapitate: Ovo je zvezda, šta da radimo s njom?

Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello

 

Na kraju krajeva, njen meteorski uspon činio se nespojivim sa karakterom serije.

- Nismo bili u mogućnosti da je zaposlimo - objašnjava Doson.

- Ali to je zabavan deo kastinga, gledati glumce čije karijere tek počinju da se razvijaju.

Trenutno, Margo Robi ima glavnu ulogu u filmu "Barbie" rediteljke Grete Gervig, koji je takođe producirala.

Foto: Tanjug/AP Photo Chris Pizzello

 

Fantastična komedija kompanije Warner Bros. nedavno je oborila rekord, postavši prvi film jedne rediteljke koji je zaradio preko milijardu dolara na blagajnama.

Pored ovoga, film "Barbie" je najgledaniji ove godine u Sjedinjenim Državama i do sada je ostvario zaradu od 581 milion dolara.

Ostavite komentar