Kultura > Film/TV

Augusto PINOČE kao VAMPIR u novom filmu ČILEANSKOG REDITELJA Pabla Larajna

"El Conde" predstavlja mračnu horor komediju inspirisanu nedavnom istorijom Čilea, a radnja je smeštena u paralelni univerzum

Izvor: K1info

13/08/2023 > 20:31

podeli vest:

Augusto PINOČE kao VAMPIR u novom filmu ČILEANSKOG REDITELJA Pabla Larajna
Foto: Youtube PrintScreen/Netflix


Dok se u svom poslednjem filmu "Spencer" iz 2021. bavio pričom o Princezi Dajani, čileanski sineasta Pablo Larajn sada se vraća satiričnim ostvarenjem "El Conde", u kojem ponovo cilja čileanskog diktatora Augusta Pinočea.

Film koji se prevodi kao "Grof" (The Count), predstavlja mračnu horor komediju inspirisanu nedavnom istorijom Čilea, a radnja je smeštena u paralelni univerzum.

"El Conde" prikazuje fašistu Pinočea kao vampira koji živi skriven u razrušenoj vili i hrani se zlom da bi se održao u životu.

Ali posle dvesta pedeset godina, Pinoče odlučuje da se liši privilegije večnog života - on jednostavno više ne može da podnese da ga svet pamti kao lopova.

Međutim, uprkos razočaravajućoj i oportunističkoj prirodi sopstvene porodice, on pronalazi novi razlog za život zahvaljujući neočekivanoj vezi.

Larajn je scenario napisao sa Giljermom Kalderonom, a "El Conde" će se naći u odabranim bioskopima 8. septembra pre svetske premijere na Netflixu 15. septembra.

Ostavite komentar