Kultura > Film/TV

Netflix nenajavljeno objavio BONUS EPIZODU hit serije, druga sezona JOŠ NA ČEKANJU

Serija koja je premijerno krenula pre dve nedelje, originalno je imala 10 epizoda, a Netflix je sada iznenadio fanove 11. epizodom

Autor: index.hr

19/08/2022 > 15:08

podeli vest:

Netflix nenajavljeno objavio BONUS EPIZODU hit serije, druga sezona JOŠ NA ČEKANJU
Foto: Youtube PrintScreen


Iako čelnici Netflikx tek treba da otkriju da li će produžiti hit seriju "The Sandman" za 2. sezonu, striming div je upravo poklonio ljubiteljima neočekivanu "bonus" epizodu.

Serija koja je premijerno krenula pre dve nedelje, originalno je imala 10 epizoda, a Netfliks je sada iznenadio fanove 11. epizodom u kojoj gostuju Sandra Oo, Džejms Makavoj, Dejvid Tenant i Majkl Šin. Bonus epizoda je adaptacija dve omiljene priče iz crtanog romana Nila Gejmena - "A Dream of a Thousand Cats" i "Calliope".

"A Dream of a Thousand Cats" je animirani deo i prati priču o maloj beloj mački koja je pozvana da se iskrade jedne noći kako bi prisustvovala tajnom sastanku na groblju, gde sijamska mačka priča o tome kako je upoznala Gospodara snova (u obliku mačke), koji joj je ispričao tajnu istoriju i svađu između mačaka i ljudi.

Foto: Youtube PrintScreen

Kadar iz bonus epizode serije "The Sandman"

- Nastojali smo da učinimo animiranu verziju "A Dream of a Thousand Cats" što je moguće više očaravajućom i hipnotičkom, koristeći čaroliju pravih uljanih slika na platnu. Kombinovali smo slike sa klasično nacrtanom 2D animacijom, zasnovanoj na realističkoj 3D animaciji telepatskih mačaka kako bismo stvorili čudan svet koji u isto vreme deluje i prizemljeno i sanjivo - kazao je Hisko Halsing, koji je režirao animiranu priču, prenosi Variety.

"Calliope" je igrani deo epizode, a u njemu pratimo priču o Ričardu Madoku, piscu koji okrutno zarobljava Kaliopu, jednu od devet muza, kako bi podstakao sopstvenu umetničku ambiciju i napisao veliko delo.

Foto: Youtube PrintScreen

Kadar iz bonus epizode serije "The Sandman"

Jednočasovna epizoda od danas je na Netflixu i sigurno će razveseliti sve fanove ove hit serije. Netflix je u prvu sezonu serije uložio čak 165 miliona dolara, a sudeći prema reakcijama gledalaca i kritičara, skupa investicija se isplatila.

Ostavite komentar