Kultura > Film/TV

Film "Ala je lep ovaj svet" dobio nagradu publike u Vrnjačkoj Banji

Tokom ovogodišnjeg Festivala filmskog scenarija, koji je održan u Vrnjačkoj Banji od 12. do 17. avgusta, ukupno je prikazano 16 ostvarenja

Autor: Tanjug

18/08/2022 > 11:01

podeli vest:

Film "Ala je lep ovaj svet" dobio nagradu publike u Vrnjačkoj Banji
Foto: Youtube PrintScreen/Ala je lep ovaj svet


Film "Ala je lep ovaj svet" u režiji Filipa Čolovića, po tekstu Andreja Šepetkovskog, osvojio je nagradu publike "Gorski list" za najbolji film na 46. Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji.

Premijera ljubavne komedije, koja predstavlja savremenu i duhovitu filmsku priču, u produkciji kuće Blue Butterfly i Telekoma Srbija, zakazana je za 22. septembar.

Foto: Youtube PrintScreen/Ala je lep ovaj svet

Kadar iz filma "Ala je lep ovaj svet"

Film šaljivog naslova oslikava naše društvo kroz prizmu različitih životnih situacija, a glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i drugi.

Autorsku ekipu nagrađenog filma čine, pored reditelja Filipa Čolovića i scenariste Andreja Šepetkovskog, direktor fotografije Saša Srećković i producent Aneta Ivanović.

Tokom ovogodišnjeg Festivala filmskog scenarija, koji je održan u Vrnjačkoj Banji od 12. do 17. avgusta, ukupno je prikazano 16 ostvarenja, a film "Ala je lep ovaj svet" otvorio je festival.

Ostavite komentar