Kultura > Film/TV

Snima se "Pored nas", poslednji deo filmske trilogije reditelja Stevana Filipovića

"Pored nas" je akciono-avanturistički spektakl koji će na grandiozan način zaokružiti trilogiju filmova "Pored mene" i "Pored tebe"

Autor: Tanjug

29/08/2022 > 09:09

podeli vest:

Snima se "Pored nas", poslednji deo filmske trilogije reditelja Stevana Filipovića
Foto: Taramount film/Natalija Atanacković


U glavnim ulogama ponovo su mladi, talentovani i sada već afirmisani glumci, koje je publika zavolela u hit filmu "Pored mene" iz 2015. godine, a glumačka ekipa pojačana je Isidorom Simijonović (čiji lik ćete prethodno upoznati u filmu "Pored tebe", krajem ove ili početkom 2023. godine). Iznenađenje je i gostovanje Mime Karadžića, ali o tome se još uvek malo zna.

Foto: Taramount film/Natalija Atanacković

Sa snimanja filma "Pored nas"

Brojna odlaganja početka snimanja, izazvana pandemijom, samo su dodatno učvrstila želju mlade i uigrane ekipe da napravi film koji će oduševiti sve one koji su pogledali ostvarenje o zaključanim maturantima u školi, kao i mlađe generacije koje će se u ovoj priči prvi put upoznati sa Lazarom, Strahinjom, Isidorom, Tadijom, Jelenom, Unom i ostalim, već poznatim likovima.

"Pored nas" je akciono-avanturistički spektakl koji će na grandiozan način zaokružiti trilogiju filmova "Pored mene" (prvi deo, Zlatna arena u Puli 2015, pobednik u Vrnjačkoj Banji, Sopotu, FEDEORA na FEST-u 2016...) i "Pored tebe"(prvi nastavak).

Osim izvanredne glume, publika može da očekuje i avanturu u nesvakidašnjem ambijentu.

Foto: Taramount film/Promo

Plakat filma "Pored nas"

U glavnim ulogama i ovoga puta su Slaven Došlo, Nikola Glišić, Milica Majkić, Darko Ivić, Gorica Regodić, Isidora Simijonović i drugi.

Snimanje će trajati do kraja septembra, a u distribuciji Taramount filma, "Pored nas" u bioskope stiže 2024. godine.

Ostavite komentar