Kultura > Film/TV

Usred leta, OBLIĆE VAS HLADAN ZNOJ: Horor "Siroče – prvo ubistvo" stiže u bioskope

Ovaj film otkriva koliko jezivi mogu biti postupci pomračenog uma, kao i koje su granice ljudske izdržljivosti

Autor: K1

27/07/2022 > 16:01

podeli vest:

Usred leta, OBLIĆE VAS HLADAN ZNOJ: Horor "Siroče – prvo ubistvo" stiže u bioskope
Foto: Taramaunt Film/Promo


Horor film "Siroče – prvo ubistvo" ("Orphan: First Kill") stiže na redovan bioskopski repertoar u četvrtak 28. jula. Režiju filma potpisuje Vilijam Brent Bel (reditelj filmova "Stay alive", "The Boy", "The Devil Inside", "Wer" i "Separation"), a scenarista je Dejvid Kogšal (radio scenario za film "The Haunting in Connecticut 2" kao i za serije "Desire", "Watch Over Me" i "Scream: The TV Series").

Foto: Taramaunt Film/Promo

Kadar iz filma "Siroče - prvo ubistvo"

U glavnim ulogama su Izabel Ferman ("The Hunger Games", "Orphan"), Džulija Stajls ("10 Things I Hate About You") i Rosif Saterlend ("River", "Possessor", "Reign").

Esterina zastrašujuća saga se nastavlja u ovom uzbudljivom uvodu u originalni i šokantni horor hit "Siroče" (2009). Nakon što je organizovala briljantno bekstvo iz estonske psihijatrijske ustanove, Ester putuje u Ameriku imitirajući nestalu ćerku bogate porodice. Ipak, dolazi do neočekivanog obrta koji stvara sukob sa majkom, koja će po svaku cenu da zaštiti svoju porodicu od "deteta" ubice.

Foto: Taramaunt Film/Promo

"Siroče - prvo ubistvo"

Fantastična gluma, uznemirujuća priča i atmosfera puna napetosti i straha oduševiće istinske ljubitelje horora. Ovaj film otkriće nam koliko jezivi mogu biti postupci pomračenog uma, kao i koje su granice ljudske izdržljivosti.

Ostavite komentar