Kultura i umetnost > Art

Kolika je CENA istinske slobode: KIJANU RIVS nastavlja svoj STRIP SERIJAL, izašao BRZRKR 2

Posle rapsrodatog prvog broja "Rat bez kraja, čovek bez granica", nastavak donosi nove avanture glavnog junaka poznatog kao B

Autor: K1info/promo

12/09/2023 > 12:42

podeli vest:

Kolika je CENA istinske slobode: KIJANU RIVS nastavlja svoj STRIP SERIJAL, izašao BRZRKR 2
Foto: System Comics/Promo


Beogradska izdavačka kuća System Comics konačno je objavila i drugi nastavak stripa BRZRKR, čiji je kreator i koscenarista glumac Kijanu Rivs.

Posle rapsrodatog prvog broja "Rat bez kraja, čovek bez granica", nastavak donosi nove avanture glavnog junaka, koji je polusmrtnik, polubog, proklet nasiljem i njime vođen.

Čovek poznat samo kao B počinje iznova da luta svetom. Nakon što je izdržao nekoliko eksperimenata i misija, B-ovo sećanje na svoje poreklo najzad će biti obnovljeno.

Ali šta ovo otkriće znači za njegovu budućnost? Da li je B najzad pronašao istinsku slobodu? Možda, ali kada je vlada SAD-a uopšte pustila nekoga iz svojih kandži da ode?

Kijanu Rivs nastavlja svoj debi u pisanju strip scenarija uz Mata Kinta, proslavljenog koscenariste New York Times bestseler liste pisaca (Folklords, Grass Kings) i cenjenog strip autora Rona Garnija (Vulverin, Kapetan Amerika) u surovom, nasilnom novom serijalu o besmrtnom ratniku koji se bori kroz vekove.

I kako poznati Comic Book Resources kaže: "BRZRKR definitivno zaslužuje svu pomamu koja se oko njega digla."

Ostavite komentar