FunBox > Lajk

On je NAJSREĆNIJI ČOVEK NA SVETU: Ostavila ga žena, pa dobio 82 MILIONA EVRA NA LUTRIJI

Nema nameru da se vraća na posao u fabriku, u kojoj je radio 24 godine, već hoće da uživa u lepim stvarima u životu

Autor: K1info/luftika.rs

08/12/2022 > 14:32

podeli vest:

On je NAJSREĆNIJI ČOVEK NA SVETU: Ostavila ga žena, pa dobio 82 MILIONA EVRA NA LUTRIJI
Foto: YouTube screenshot


Jednog britanskog radnika u metalurškoj industriji je pogledala sreća, kada je osvojio na lutriji preko 82 miliona evra (71 milion funti), što predstavlja 15. najveći dobitak u istoriji ove ostrvske zemlje.

Ejd Gudčajld, kako glasi ime srećnog dobitnika, je tom prilikom izjavio za lokalne novine da nema nameru da se vraća na posao u fabriku, u kojoj je radio 24 godine, već da namerava da uživa u lepim stvarima u životu.

– Osnovna namera mi je da sa ovim dobitkom pomognem svojoj porodici. Prva stvar koju ću uraditi je da svojim roditeljima obezbedim novu nekretninu. Mogu da počnu da troše moje nasledstvo odmah – izjavio je presrećni Ejd tom prilikom za Hereford Times.

Gudčajlda je pre nego što je osvojio ogroman novac ostavila dugogodišnja supruga Suzana. Iako mora da radi dva posla kako bi preživela, ona tvrdi da se ni u jednom momentu nije pokajala.

– Ne želim ni jedan cent od njegovog novca, slobodno neka sve zadrži – navodno je rekla svojim roditeljima, koji su to preneli Daily Mailu.

Suzani prekipeo njegov sebičluk, nije hteo da radi kućne poslove

Foto: YouTube screenshot

 

– Jadnica je godinama bila nesrećna sa njim, jer je postao jako sebičan. Dugo je to trpela, ali onda joj je prekipelo.

- Nije hteo da pomogne oko poslova u kući i bašti, pa čak ni da prošeta njihove pse. Čak i nakon razvoda, morala je da se vraća svaki dan, kako bi ih izvela u šetnju – ispričala je njena majka.

– Danas sam razgovarala sa njom i ona je svesna da bi mogla da traži dobar deo tog novca, ali kaže da ne želi ni novčić. Želi mu sve najbolje i za nju je taj deo života završen. Nikad je nisam videla toliko srećnu kao kad su se razveli – kaže Suzanina majka.

Kada joj je rekao za dobitak, mislila je da se šali

Gudčajld tvrdi da je s bivšom ženom ostao u dobrim odnosima, kao i da nisu ni u kakvoj svađi.

– Kada sam joj saopštio da sam osvojio više od 82 miliona evra, nije mi verovala, jer zna da volim da se zezam – ispričao je.

Za Daily Mail je otkrio da novac namerava da potroši na novu kuću sa bazenom, džakuzijem i osobljem koje bi se brinulo o njoj, kao i na putovanja, sportske događaje i četiri nova automobila, prenosi atvbl.

 

 

 

Ostavite komentar