FunBox > Lajk

Pogledajte URNEBESAN SNIMAK! Pas Noa uključio muziku i ZAPEVAO dok je vlasnica uspavljivala bebu (VIDEO)

Video je do sada pregledan više od 2,9 miliona puta i dobio je 386.400 lajkova

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Ognjen Nestorović

03/03/2024 > 23:00

podeli vest:

Pogledajte URNEBESAN SNIMAK! Pas Noa uključio muziku i ZAPEVAO dok je vlasnica uspavljivala bebu (VIDEO)
Foto: screenshotTikTok/noah_the_sausage Noah


Jedan mali pas postao je pravi hit na društvenim mrežama. Vlasnica jednog jazavičara "prodrmala" je internet pošto je otkrila šta je njen kućni ljubimac u stanju da uradi za dobrobit svoje porodice.

Na video snimku koji je podeljen na TikToku u sredu pod korisničkim imenom noah_the_sausage, jazavičar Noa, koji znao da njegova vlasnica uspavljuje bebu, odlučuje da uključi radio i peva iz srca uz muziku.

- Pokušavam da uspavam bebu, a ovaj... uključuje muziku i počinje da peva", a potom sledi dodatak: "Reci mi da imaš jazavičara, a da mi ne kažeš da imaš jazavičara - stoji u opisu ovog presmešnog videa.

Noa je rođen 23. oktobra 2022. godine i postao je član ove porodice uoči Božića.

- Od tada nam pruža beskrajno mnogo ljubavi i smeha. Noa je harizmatičan i pomalo buntovan "tinejdžer" zlatnog srca - rekla je njeova vlasnica i dodala:

- Put do njegovog srca? Neprestano maženje i poslastice svih vrsta. On je pas koji nam je bio potreban, iako to nismo odmah znali, i ne možemo biti srećniji jer ga imamo.

Ovi mali psi su isprva uzgajani za lov, pa su morali da se suočavaju i sa nekim divljim životinjama. Kako kažu stručnjaci, oni mogu da se suoče sa bodljikavim prasićima, jazavcima i drugim životinjama, a da ne trepnu.

Iako je njihova srčanost i lovačka hrabrost razlog da ponekad odbiju naređenja, može im nedostajati obuka ili ne vide vlasnika kao autoritativnu ličnost. Drugi razlozi mogu biti u pogrešnom razumevanju znakova koje im pokazujete ili im ne dajete dovoljno podsticaja.

- Noino zavijanje je učinilo pesmu još boljom. Koja je ovo pesma - samo su neki od komentara.

Video zapis je brzo postao viralan na društvenim mrežama. Do sada je pregledan više od 2,9 miliona puta i dobio je 386.400 lajkova.

Ostavite komentar