FunBox > Lajk

Da li je ovo NAJVEĆI KIČ na svadbi koji ste ikada VIDELI? Moderna PEPELJUGA izlazi iz TORTE, a tu je i BUNDEVA

Sa samo 19 godina napravila je totalni haos na TikToku objavivši svoje venčanje

Izvor: K1info

16/11/2023 > 22:04

podeli vest:

Da li je ovo NAJVEĆI KIČ na svadbi koji ste ikada VIDELI? Moderna PEPELJUGA izlazi iz TORTE, a tu je i BUNDEVA
Foto: Printscreen/TikTok/naomiobrien_xxo


Romantična bajka, u modernoj i kič verziji postala je stvarnost za Naomi O'Brajan, sada poznata kao Naomi Konors. Ona je stupila u brak sa svojim suprugom Padijem u raskošnom venčanju koje je izazvalo opšte zaprepašćenje.

Sa samo 19 godina, mlada Naomi je ostvarila svoj san zahvaljujući roditeljima koji su joj omogućili venčanje u britanskom hotelu Slieve Donard. Naomi je podelila trenutke svog velikog dana na društvenim mrežama, pružajući svojim pratiocima uvid u svaki detalj ove ceremonije.

@naomiobrien_xxo Thanks The best mommy & Daddy in the world for my Fairytale wedding It was Like A dream😍love ye so much❤️loved my venue and champagne Room waiting for all my photographer pictures I Definitely danced All day and Night🤣#justmarried ♬ original sound  - rnb_oldskoolmusic

- Hvala najboljoj mami i tati na svetu za moje venčanje iz bajke. Bilo je kao san, volim vas puno. Svidelo mi se sve, i soba sa šampanjcem. Čekam sve slike mog fotografa. Definitivno sam uživala ceo dan i noć - opisala je bajkovito venčanje.

@naomiobrien_xxo Thanks The best mommy & Daddy in the world for my Fairytale wedding It was Like A dreamlove ye so muchloved my venue and champagne Room waiting for all my photographer pictures I Definitely danced All day and Night#justmarried ♬ original sound  - rnb_oldskoolmusic

U videu je prikazan put do mesta venčanja, te put do oltara. Mlada je nosila haljinu s otvorenim ramenima optočenu biserima, sa svetlucavom ogrlicom, minđušama i svilenim rukavicama. Izgled je upotpunila malo preterano našminkanim licem, podignutom kosom, a tu je bio i veliki veo, kao i kočija.

Torta je bila tolika velika da su ona i njen suprug Padi viđeni kako stoje unutra.

Naomi je svojom bajkovitom ceremonijom izazvala šok i divljenje mnogih, postavši deo nezaboravnog događaja koji će se prepričavati. Mnogi su rekli da ovako nešto nikada nisu videli i da je za ovoliko kiča trebalo dosta truda.

Ostavite komentar