FunBox > Lajk

DOBRA KLINAČKA FORA: Nastavnica zatekla TUČU UČENIKA, ali usledilo je IZNENAĐENJE koje je svima VRATILO OSMEH na lice

"Bravo za tako dobro odgojenu decu", "Plakao sam, ovo je divno", "Dok je dobrih roditelja i učitelja, biće i dece", neki su od komentara

Izvor: K1info

07/11/2023 > 13:17

podeli vest:

DOBRA KLINAČKA FORA: Nastavnica zatekla TUČU UČENIKA, ali usledilo je IZNENAĐENJE koje je svima VRATILO OSMEH na lice
Foto: Instagram printscreen/dnevnadozabeograda


Učenici jedne beogradske škole iznenadili su svoju nastavnicu na krajnje neobičan način i svojim činom zadivili ljude u Srbiji koji nisu štedeli reči hvale na njihov račun.

Iako, na početku, nije sve delovalo tako bajkovito...

Naime, kako se vidi na video snimku objavljenom na Instagram stranici "dnevnadozabeograda", nastavnica je ušla u učionicu gde su je sačekale "uplašene" devojčice i odmah na vratima joj saopštile da se dečaci tuku.

Nastavnica je odmah dotrčala do grupice i pokušala da razdvoji grupu, naizgled, ljutitih dečaka koji su opkolili školskog druga i "tukli" ga.

Međutim, kada je nastavnicaa uspela da se probije do učenika ispaljene su konfete, a "pretučeni"  dečak uručio joj je veliki buket cveća.

Još uvek u šoku, iako nasmejana zbog lepog gesta, nastavnica nije mogla da dođe sebi, pa su joj deca pritrčala u zagrljaj.

Malo je reći da su korisnici društvenih mreža bili odušeljeni, a video je ubrzo postao viralan.

"Dok je dobrih roditelja i učitelja, biće i dece. Dobro za sve!", "Bravo za tako dobro odgojenu decu! Čestitamo", "Plakao sam. Ovo je divno. Bravo klinci", samo su neki od komentara.

 

 

 

Ostavite komentar