FunBox > Lajk

Žena plače, pa BRIŠE NOS novčanicom od 500 EVRA - a reakcija njenog DEČKA?!

Među lavinom komentara, dosta je bilo i onih koji poruku ovog videa veoma podržavaju

Izvor: K1info

31/10/2023 > 13:09

podeli vest:

Žena plače, pa BRIŠE NOS novčanicom od 500 EVRA - a reakcija njenog DEČKA?!
Foto: Instagram/candy_oldgas


Nedavno je na društvenim mrežama postao viralan video u kojem Kendis N. plače, dok je teši njen suprug, inače bogati milioner iz Nemačke. Međutim, pažnju je privukao detalj, odnosno čime ova žena briše nos. Reakcije su različite, ali jedno je zajedničko - svi su u neverici.

Na video-snimku, možemo videti Kursata kako prilazi Kendis, koja plače, i pita je šta nije u redu. Kendis odgovara da je svet oko nje zao, a da je internet ispunjen mržnjom.

Kursat tada pruža partnerki novčanice od 500 evra kako bi obrisala suze i nos, a cela scena je praćena porukom: "Hejteri, radite ono što volite. Za sve ostale, ne shvatajte ovo ozbiljno".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candice (@candy_oldgas)

Kursat Jildrim postao je milioner osvojivši nešto manje od 10 miliona evra na lutriji prošle godine. Nakon toga, javno je pokazivao svoj luksuzni životni stil, uključujući i vredne automobile i luksuzne stanove u Nemačkoj i Turskoj. 

Snimak je izazvao podeljene reakcije na društvenim mrežama. Dok su neki ljudi kritikovali Kendis i Kursata zbog toga što se igraju novcem na ovaj način, drugi su pružili podršku i smatrali da je reakcija na negativne komentare na internetu bila duhovita. 

Ostavite komentar