FunBox > Lajk

Kako izgleda kad HRVAT UČI ĆIRILICU: 20 minuta je čitao JEDNU REČENICU, a neka SLOVA su ga TOTALNO SLUDELA

Poneka slova su ga mnogo zbunjivala, ali kako je nazvao ćirilično Lj i i Ž, nasmejaće vas do suza

Izvor: K1info

27/10/2023 > 19:30

podeli vest:

Kako izgleda kad HRVAT UČI ĆIRILICU: 20 minuta je čitao JEDNU REČENICU, a neka SLOVA su ga TOTALNO SLUDELA
Foto: Printscreen/TikTok/divamv


Marko Vuletić, influenser iz Hrvatske, sa 23 godine postao je jedna od najprepoznatljivijih ličnosti na društvenim mrežama u regionu. Marko ima više od 300.000 pratilaca na platformama kao što su Instagram i TikTok. 

Markova harizma i otvorenost privukli su pažnju ljudi širom regiona, uključujući i Srbiju. Otvoren je prema svima i često posećuje Beograd i iskazuje svoju naklonost prema srpskim kolegama i umetnicima, kao što je Aleksandra Prijović. Jedna od njegovih najnovijih odluka, zbog svojih mnogobrojnih pratilaca iz Srbije, bila je da nauči ćirilicu. 

- Moji roditelji je znaju, kao i svi u mojoj kući, ali u vreme kada sam ja odrastao ona se nije učila u školama. Pošto znam da imam mnogo pratilaca u Srbiji, ovo želim da uradim zbog svih njih. Naučiću ćirilicu - rekao je Marko u svom videu. 

- Ajme meni, slovo V ćirilicom je zapravo slovo B latinicom. Okej, slovo Ž ćirilicom liči na paukovu mrežu, a slovo LJ je cela granitura za sedenje, rekao bih. ​

@divamv

од мене за тебе 🫶🏼

♬ original sound - Marko Vuletić

Marko Vuletić je započeo svoju karijeru kao influenser pre šest godina, a tada nije ni sanjao koliko snimanje videa može postati unosan posao. Danas je uspešan preduzetnik i radi u jednoj marketinškoj agenciji.

Osim što zabavlja svoju publiku svojim humorom i dovitljivošću, Marko deli životne pouke koje pomažu mladim ljudima u savladavanju svakodnevnih izazova. Njegova popularnost ne prestaje da raste, a javnost sa nestrpljenjem prati njegove naredne korake i uspehe.

Ostavite komentar