FunBox > Lajk

MLADA uoči VENČANJA saznala da je on VARA, pa pred OLTAROM pročitala sve PORUKE koje je dobila

Koliko je to daleko otišlo, dokazale su i poruke dogovaranja zajedničkih putovanja

Izvor: K1info/mondo.rs

12/08/2023 > 17:33

podeli vest:

MLADA uoči VENČANJA saznala da je on VARA, pa pred OLTAROM pročitala sve PORUKE koje je dobila
Foto: Freepik.com


Pronađete osobu za koju mislite da je "prava", verujete joj i onda vam se u jednom trenutku sruši ceo svet. Upravo se sa tim susrela Kejsi koja je odlučila da se uda za čoveka svog života - Aleksa sa kojim je već šest godina zajedno.

Ali, dan pred venčanje jedna poruka je promenila sve. Kako i dolikuje pred svadbu, usledilo je devojačko veče. Kejsi je uživala sa prijateljicama kada joj je stigla poruka na telefonu. Zapravo, nekoliko skrinšotova prepiske između njenog verenika i druge žene. Osim poruka, tu su bile i njihove zajedničke fotografije od pre nekoliko meseci.

- Tvoje telo je neverovatno i znaš li kako da ga koristiš - glasila je jedna poruka.

- Voleo bih da moja devojka ima upola manje veština kao ti. Nikada ranije nisam imao ovakvu vezu. Onda... Ovog vikenda. Ti i ja - glasile su ostale poruke.

Koliko je to daleko otišlo, dokazale su i poruke dogovaranja zajedničkih putovanja. Kejsi se u trenutku "raspao čitav svet", dok je venčanje trebalo da počne za par sati. Odlučila je da prespava i ujutru donese odluku.

Gosti su krenuli ka crkvi, dok su mlada i mladoženja spremno stajali ispred oltara. Prve Kejsine reči odjeknule su crkvom:

- Danas neće biti venčanja.

Verenik, njena porodica i prijatelji ostali su u čudu. A onda je Kejsi uradila poslednju stvar - pročitala je poruke koje je dobila dan ranije. Mladoženja je posramljen izašao iz crkve, dok je mlada pozvala goste da ostanu na zabavi kako bi proslavili iskrenost i pronalaženja prave ljubavi.

Ostavite komentar