FunBox > Lajk

Odveo ČERKU DO OLTARA, pa se obratio mladoženji: Dirljiv GOVOR OCA - ZET JECA, svatovi SUZE LIJU

Snimak je brzo postao virtalan, te skupio deset miliona pregleda

Izvor: K1info/kurir.rs

06/07/2023 > 20:42

podeli vest:

Odveo ČERKU DO OLTARA, pa se obratio mladoženji: Dirljiv GOVOR OCA -  ZET JECA, svatovi SUZE LIJU
Foto: TikTok printscreen/ynnej050


Devojka Kajli Jeo koja je 2017. godine ponela titulu Miss Singapura, nedavno je objavila video snimak na kojem se može videti šta je njen otac izgovorio nakon što ju je dopratio do oltara.

Snimak je brzo postao virtalan, te skupio deset miliona pregleda, prvenstveno zato što je gospodin izgovorio nezaboravne rečenice ispred mladića koji mu je samo nekoliko minuta kasnije i zvanično postao član porodice.

@ynnej050

linya ni papa♥️💛 father's love💖💖💖💖 ccto:spongeliee Disclaimer: No copyright infringement intended. I do not own the video and music They belong to their rightful owners. ♬ original sound - Inday Karya💃🤣

- Predajem ti svoju dragocenu ćerku. Znam da je mnogo voliš i želim da razmisliš kako ćeš je čuvati i uvek stavljati na prvo mesto, u svakoj mogućoj situaciji. Želim da se pomolim za tebe i moju ćerku, da tvoja ljubav prema njoj bude večna, da vas Bog uvek obasjava i pruža vam sreću i zdravlje, da vas uvek stavlja na prava mesta i u pravo vreme pri svim vašim planovima - rekao je muškarac, te zaključio svoj govor dirljivim rečima.

- Ali ako jednog dana prestaneš da je voliš, molim te nemoj da je povrediš, samo mi je vrati. Samo mi je vrati - izgovorio je kroz suze, nakon čega je i njegov zet, Danijel Vongzi, zajecao.

- To se neće dogoditi-  odvratio mu je Danijel, nakon čega mu se zahvalio.

Ostavite komentar