FunBox > Lajk

NEVEROVATNO: "Simpsonovi" PREDVIDELI TRAGEDIJU podmornice TITAN u epizodi iz 2006. godine?

Da li je ovo slučajnost, mašta autora serije, ili nešto više od tiga?

Autor: lat.sputnikportal.rs

24/06/2023 > 10:06

podeli vest:

NEVEROVATNO: "Simpsonovi" PREDVIDELI TRAGEDIJU podmornice TITAN u epizodi iz 2006. godine?
Foto: Youtube PrintScreen/Looper


Crtana serija "Simpsonovi" se emituje već tri decenije, a i dalje iznenađuje široke narodne mase. Osim dobre zabave, neobičnog humora, likovi Meta Groninga su specifični po tome što predviđaju budućnost. Kako su mnogi zapazili, serija je predvidela neke od važnih svetskih događaja, kao što su na primer, korona virus, ebola, predsednik Amerike Donald Tramp, krizu u Grčkoj, Lejdi Gaga na Superboulu itd.

Sada su obožavaoci ove serije otkrili epizodu koja veoma liči na nestanak podmornice Titan u blizini potonulog broda Titanik.

Podmornica Titan nestala je u dubinama Atlantskog okeana, a nedaleko od olupine Titanika nađeni su njeni ostaci, dok je Obalska straža SAD saopštila da je pet članova posade izgubili život.

Iako se ne podudara u potpunosti sa slučajem podmornice Titan, jedna epizoda "Simpsonovih" donosi zapanjujuću sličnost.

Obožavaoci ove crtane serije objavili su na društvenim mrežama da je 10. epizoda 17. sezone "Simpsonovih", koja je emitovana 2006. godine, veoma slična tragediji podmornice Titan.

U toj epizodi, Homera Simpsona u avanturu vodi čovek za koga veruje da mu je biološki otac, Mejson Ferbanks. On ga odvodi na svoj brod i priča mu o izgubljenom blagu potopljenog broda.

Mejson i Homer su se uputili u dubine okeana u dve male podmornice kako bi pokušali da pronađu blago. Međutim, par se razdvoji i Homer se zaglavi u koralu, te počinje da gubi svest, jer kiseonik ponestaje u njegovoj podmornici. Glava porodice Simpson se na kraju probudi tri dana kasnije u bolnici.

Brojni korisnici društvenim mreža preneli su ovo "proročanstvo", navode američki mediji. A o čemu je zaista reč, da li se zaista radi o proricanju budućnosti ostaje samo da nagađamo. Mnogi smatraju da se u ovoj seriji kriju "elementi velikih zavera", dok drugi ipak misle da je u pitanju samo bujna mašta autora.

Ostavite komentar