FunBox > Lajk

Brza "MAŠINA" za BRZU VOŽNJU - pogledajte najbržu KANTU za SMEĆE na svetu

Ova kanta može da postigne brzinu od 110 km/h, što je novi rekord

Izvor: K1info/telegraf.rs

08/05/2023 > 22:34

podeli vest:

Brza "MAŠINA" za BRZU VOŽNJU - pogledajte najbržu KANTU za SMEĆE na svetu
Foto: Youtube PrintScreen/Chris Rollins


Ljudi koji vole brzinu obično traže uzbuđenje i adrenalin koji prate brze aktivnosti poput trka automobila, vožnje motocikla, skijanja, vožnje bicikla i drugih sličnih aktivnosti.

Pored njih postoje i oni koji uživaju samo u gledanju brzih aktivnosti poput auto trka ili ekstremnih sportova, jer imaju fascinaciju za brzinu i adrenalinske podsticaje koje takve aktivnosti pružaju.

Za neke ljude, brza vožnja može biti način da se opuste i da pobegnu od stresa i svakodnevnih obaveza. S tim u vezi, Kris Rolins je napravio jednu jako neobičnu... "mašinu" koja služi za brzu vožnju. 

Naime, on je dizajnirao motorizovanu kantu za smeće koja može da postigne brzinu od 110 km/h. To je novi rekord, jer je morao da prekorači granicu od 77 km/h koju je postavila druga posada.

Rolinsov YouTube kanal daje potpuni pregled osmonedeljnih priprema kante za smeće. Umalo je slomio vrat tokom pokušaja na Redline Raceway, pomerivši ograničenja neobične "mašine" ipak malo predaleko.

Nije da je Rolins očekivao da će njegova kreacija biti nepogrešiva, međutim on nije težio savršenstvu, na prvom mestu je težio brzini.

Očigledno je bio dovoljan motor od kosilice s 12 konjskih snaga da se ovo sve ostvari. Rollins je sedeo u njoj tokom obaranja rekorda, što je očigledno nepromišljeno, ali drugačije nije moglo da bude.

Ali, najvažnije je imati na umu da je bezbednost uvek najvažnija, te da se brze aktivnosti treba obavljati uz strogo poštovanje propisa i bezbednosnih mera kako bi se izbegle nezgode i povrede.

 

 

 

Ostavite komentar