FunBox > Lajk

Život u SRBIJI joj promenio pogled na SVET: Liz Doung ZBOG LJUBAVI se iz Australije PRESELILA kod nas

Kako ističe, oduševljena je našim mentalitetom, uprkos teškim situacijama u kojima je bio region

Izvor: K1info

30/04/2023 > 18:01

podeli vest:

Život u SRBIJI joj promenio pogled na SVET: Liz Doung ZBOG LJUBAVI se iz Australije PRESELILA kod nas
Foto: K1info


Liz Doung iz Australije, poreklom je iz Vijetnama, a zbog ljubavi je odlučila da se preseli u Srbiju. Kako ističe, život ovde joj je promenio pogled na život.

U emisiji "Vikend iz Prvog reda", ova mlada dama je otkrlva da se tri puta zaljubila u Srbiji, ali i da su je momci koje je volela naučili mnogim stvarima.

- Tri puta sam se zaljubila, ali ne u isto vreme. Zbog prvog sam naučila srpski, zbog drugog sam se preselila u Srbiju, a treći me je naučio da putujem.

Liz ističe, da je uprkos prekinutoj ljubavi ostala sama u Srbiji, a kasnije je put odveo u Crnu Goru i Bosnu, koju je upoznavala tako što je putovala Vespom kroz planine.

- Ja sam mnogo brzopleta i ne dajem sebi vremena da razmislim i polako odlučim o svemu. Počela sam da tražim izazove. Kupila sam Vespu i krenula sam da putujem, ali nisam mogla da idem auto putem, jer ona ima samo 50 kubika. Zbog toga sam morala preko Zlatibora i Žabljaka. Prvo sam otišla u Crnu Goru - kaže Liz i otkriva kakvi su muškarci u Nikšiću, gde je živela mesec dana.

- U Nikšiću mi niko nije prišao na ulici, jer je tamo velika mogućnost da devojku koja ti se sviđa, sretneš ponovo, ali su mi stalno slali poruke preko Instagram profila. U Srbiji su muškarci mnogo napadni i to mi ne prija više, mogli bi to malo da promene - kaže Liz i dodaje da je više za Srbiju ne vezuju muškarci, već ljubav da upozna našu zemlju, Balkan, ali i da usavrši srpski jezik.

Kako ističe Liz, oduševljena je našim mentalitetom, uprkos teškim situacijama u kojima je bio naš region.

 

Ostavite komentar