FunBox > Lajk

Šta se dobije kad se spoje ISKRENI KINEZ, romantika i GOOGLE TRANSLATE? Ovaj oglas na banderi ODUŠEVIO JE BEOGRAĐANE

Davaću vam 2.300 dinara svaki dan, ako mi nađete devojku, obećao je Kinez u svom jedinstvenom oglasu

Izvor: K1info

21/04/2023 > 14:58

podeli vest:

Šta se dobije kad se spoje ISKRENI KINEZ, romantika i GOOGLE TRANSLATE? Ovaj oglas na banderi ODUŠEVIO JE BEOGRAĐANE
Foto: K1info


Jedan simpatični Kinez u želji da upozna što više ljudi iz Srbije, ali i da nađe ljubav svog života, ostavio je oglas u centru Beograda. 

Tekst je nespretno napisan, jer je očigledno samo "provučen" kroz google translate, pa je prolaznike koji su pročitali oglas na banderi, nasmejala konstatacija da je budući srpski zet kratak, ali i da njegov posao nije velik, te da je u Srbiju došao na turizam. 

On je naveo da je u Srbiji turista, da radi u Kini. Posebno je naglasio da je oduševljen našim devojkama, pa bi voleo da jedna bude njegova saputnica. 

- Dolazim iz Kine. U našoj zemlji Kina i Srbija su reklamirane na internetu kao prijatelji i podržavaju jedni druge u međunarodnim poslovima. Došao sam u vašu zemlju na turizam. Nakon dolaska u vašu zemlju, ustanovio sam da su muškarci u vašoj zemlji veoma zgodni, a žene veoma lepe, i video sam da mnoge kineske žene i muškarci postaju parovi. Dakle, sada imam ideju da nađem devojku - napisao je mladić u prvom delu oglasa.

Zatim, on je objasnio da ima biznis u Kini, alida je zbog ljubavi spreman da posao "preseli" u Srbiju. 

- Ja poslujem u Kini, ali moj posao nije velik. Moj prihod je malo veći od prihoda običnih kancelarijskih radnika u Kini. Imam nekoliko apartmana u Kini, ali nemam bankarske kredite. Ako ne želite da idete u Kinu, mogu da registrujem kompaniju u vašoj zemlji i otvorim prodavnicu koja će poslovati. Nisam visok. Nadam se da nećete biti previsoki ili ako me ne volite zbog toga što sam kratak, prihvatiću vašu visinu - napisao je Kinez. 

Malo nepsretno, objasnio je i da je fakultetski obrazovan, ali da slabo govori engleski jezik, ali da to ne vidi kao veliku prepreku.

- Otišao sam na univerzitet u Kini. Nadam se da ste takođe otišli na univerzitet. Imam 30 godina. Trebate mi da budete odrasla osoba, ali ne više od 30. Trenutno nisam dobar u engleskom i ne mogu da govorim na engleskom. Ako smo zajedno, možemo da koristimo softver za komunikaciju u ranoj fazi, a platiću vam da se prijavite da kasnije naučite kineski - dodaje on. 

Takođe, on je naglasio da je spreman i da novčano nagradi onog ko mu pomogne da ostvari svoj cilj:

- Želim da nađem nekoga ko će naći devojku za mene. Daću vam 2.300 lokalne valute svaki dan. Nakon što razgovarate sa mnom, morate mi reći svrhu: 1. Želite da nađete posao 2. Želim da budem moja devojka.

Fotografija ovog oglasa osvanula je i na društvenim mrežama, a komentari su, uglavnom bili puni podrške.

Srećno, brate Kinezu - poručila mu je ekipa sa društvenih mreža.

 

 

 

Ostavite komentar