FunBox > Lajk

Šta biste radili da je vaš TAJNI Deda Mraz BIL GEJTS? Žena iz Mičigena je bila baš te SREĆE

Ona je dobila poklon putem razmene Tajnog Deda Mraza na RedditGifts-u, gde se svake godine održava na desetine tematskih razmena

Izvor: K1info/mondo.rs

25/12/2022 > 22:45

podeli vest:

Šta biste radili da je vaš TAJNI Deda Mraz BIL GEJTS? Žena iz Mičigena je bila baš te SREĆE
Foto: Unsplash.com


Žena iz Mičigena koja je učestvovala u igri Tajni Deda Mraz nije ni slutila koliko će ovog Božića imati sreće. Naime, ona je dobila poklon baš od Bila Gejtsa.

Pokloni su uključivali originalni rukopis "Velikog Getsbija", koji je potpisao Gejts, knjige, igračke za njenu mačku i memorabilije "Harry Poter-a" i "Twin Peaks-a", a prema njenom postu na RedditGifts.com. sve je stiglo je u kutiji osvijetljenoj božićnim lampicama.

Šelbi, koja je tražila da se njeno prezime ne deli, dobila je poklon putem razmene Tajnog Deda Mraza na RedditGifts-u, gde se svake godine održava na desetine tematskih razmena.

Foto: Youtube PrintScreen

 

- Poznato je da je Bil Gejts godinama učestvovuje u igri Tanji Deda Mraz, ali nikad nisam mislio da će on biti baš moj. Zaista iznanenađujuće - rekla je ona.

Portparol Reddita potvrdio je da je Gejts poslao paket, a milijarder učestvuje u razmeni poklona od 2013. godine.

Kako je rekla, ona je 17. decembra dobila obaveštenje da je njen paket stigao.

- Dobila sam obaveštenje da se paket isporučuje iz Vašingtona i rekla sam svom mužu ja poklon možda od Bila Gejtsa - rekla je ona.

- Kada sam sledećeg jutra pogledala i videla da košta više od 10.000 dinara, pomislila sam da je zaista od Bila Gejtsa - rekla je.

Kada je otošla u FedEk kancelariju da preuzme paket, rekla je da su zaposleni bili uzbuđeni, svi su vikali: "Ti si paket Bil Gejtsa“.

Foto: Youtube PrintScreen

 

Ona je rekla da je ovo 95. put da učestvuje u razmeni poklona na sajtu. Njen paket je stigao sa natpisom "#95".

Inače, ovo je bila teška godina za nju, majka joj je neočekivano umrla 10 dana pre nego što se Šelbi udala, pa ju je ovaj poklon zaista usrećio.

- Ove godine je bilo mnogo visokih maksimuma i mnogo niskih padova - rekla je Šelbi.

Ona je dodala da je Gejtsov najličniji poklon bila donacija u znak sećanja na njenu majku Američkom udruženju za srce. Njena porodica je zatražila donacije AHA-i posle sahrane njene majke.

- Zaista sam bilo dirnuta time. Bilo je zaista pažljivo. U upitniku za poklon na Reddit-u sam spomenula da je moja mama preminula, ali uopšte nisam spomenjala AHA - rekla je ona.

- Znam da nijedan poklon nikada neće nadoknaditi gubitak nekoga tako važnog za tebe. Nadam se da ćeš ti i tvoja porodica pronaći "novu normalnost" ove praznične sezone - napisao joj je Gejts u čestitki. 

 

 

 

Ostavite komentar