TAJNA KREMASTOG KROMPIR PIREA Probajte originalnu recepturu baka Jele!
podeli vest:

Želite krompir pire koji će nestati za tren oka? Ovaj recept je pravi izbor! Penasti pire s mliekom i uljem ili maslacem je toliko ukusan da mu niko neće moći odoljeti. Poslužite ga toplo i uživajte u svakom zalogaju. Savršen je za sve prilike, od porodičnog ručka do svečane večere. Ovaj pire je idealan prilog uz svako jelo, a posebno uz meso.
Potrebno je:
600 gr krompira
300 ml mleka
3 kašike ulja
soli
Krompir oguliti ili skuvati sa korom, izgnječiti pa polako dodavati vruće mleko i miksati, Posmatrajte kako se struktura krompira menja i povećava i postaje sve penastija. Pred kraj dodati ugrejano ulje ubaciti u penasti pire krompir i još dobro izmiksati. Posoliti po ukusu. U krompir umesto ulja možete ubaciti kockicu maslaca. Kao dodatak mesu ovo je najbolji prilog koji će nestati za tren oka
Napomena:
Krompir pire servirati toplo nikako hladno.
Kako se sprema pire krompir pogledajte u videu:
RAZBIJENA NARKO-BANDA Dve privedene devojke će se braniti sa slobode
O ovoj akciji neobičnog imena policija se oglasila putem društvenih mreža
pre 1 sat
SvetMINISTAR HITNO PRIMLJEN U BOLNICU Drama u Solunu, pozlilo Đorđu Milićeviću!
Ministar Đorđe Milićević je osetio jake bolove, a kako saznajemo stanje je bilo veoma dramatično, saznaje portal K1INFO.RS
pre 1 sat
SrbijaSVEŽE JUTRO U SRBIJI Pljuskovi tokom prepodneva, a evo kada stiže stabilizacija vremena
U prestonici će tokom popodneva duvati košava
pre 15 sati
VestiI DALJE PRIJATNO TOPLO U VEĆEM DELU ZEMLJE Tokom jutra oblačno i svežije
U subotu u Banatu jaka košava
12.09.2025
Vesti
Ostavite komentar