
PUTOVANJE U PROŠLOST KROZ UKUS Kako se kuva odličan kiseo kupus po receptu bake Jele!
Kombinacija sočnog mesa i kiselog kupusa stvara nezaboravan spoj okusa
podeli vest:

Ako nemate ideju šta da kuvate za ručak a želite nešto domaće, imamo ideju za vas. Ovaj tradicionalni recept za kiseli kupus će vas odvesti u bakinu kuhinju. Kombinacija sočnog mesa i kiselog kupusa stvara nezaboravan spoj okusa. Savršen obrok za hladne dane. Isprobajte i uživajte!
Foto: bakina kuhinja
3 krmenadle
200 gr suvih rebara
lovorov list
biber u zrnu
kašika masti
aleva paprika
nekoliko čena belog luka tucana ljuta paprika po želji
Foto: bakina kuhinja
Priprema:
Kupus iseći na kocke ukoliko je prekiseo malo ga oprati. Poredjati u šerpu pola kupusa, zatim odozgo krmenadle i i pokriti drugim delom kupusa. Staviti alevu i tucanu papriku po želji , biber u zrnu i lovorov list. nekoliko čena belog luka naliti vodo i kuvati oko sat vremena u ekspres loncu na laganoj vatri. U običnom loncu oko 2 sata. Servirati uz domaću mekanu bakinu proju.
Recept možete pogledati na videu:
Ostavite komentar