OTKAZANO EMITOVANJE "ZVEZDA GRANDA" Evo šta produkcija kaže za novi termin
Zbog Dana žalosti koji je proglašen u subotu, 1. novembra, emisija "Zvezde Granda" neće biti emitovane.
Showbizz 
        Kombinacija sočnog mesa i kiselog kupusa stvara nezaboravan spoj okusa
podeli vest:
 
                    Ako nemate ideju šta da kuvate za ručak a želite nešto domaće, imamo ideju za vas. Ovaj tradicionalni recept za kiseli kupus će vas odvesti u bakinu kuhinju. Kombinacija sočnog mesa i kiselog kupusa stvara nezaboravan spoj okusa. Savršen obrok za hladne dane. Isprobajte i uživajte!
                                                                            
                                        
                                                                                                                                                                                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                 Foto: bakina kuhinja
                                                                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                         
                                                                
                                
                                                                                                    
                                                                            
                                        
                                                                                                                                            
                                
                                                                                                        1,5 - 2 kg kiselog kupusa
                                                                                                                                                                                        
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
3 krmenadle
200 gr suvih rebara
lovorov list
biber u zrnu
kašika masti
aleva paprika
nekoliko čena belog luka tucana ljuta paprika po želji
 
                                                                
                                
                                                                                                    Foto: bakina kuhinja
                                                                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                            
                                        
                                                                                                                                            
                                
                                                                                                        Priprema:
                                                                                                    
                                
                                                                                                        Kupus iseći na kocke ukoliko je prekiseo malo ga oprati. Poredjati u šerpu pola kupusa, zatim odozgo  krmenadle i i pokriti drugim delom kupusa. Staviti alevu i tucanu papriku po želji , biber u zrnu i lovorov list. nekoliko čena belog luka  naliti vodo i kuvati oko  sat vremena u ekspres loncu na laganoj vatri. U običnom loncu oko 2 sata. Servirati uz domaću mekanu bakinu proju.
                                                                                                                                                                                        
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
Recept možete pogledati na videu:
Ostavite komentar