PASULJ PITA je SPECIJALITET koji sigurno još niste probali: Neverovatno je UKUSNA i svi će vam tražiti RECEPT
Jednostavna je za pripremu i ne zahteva puno vremena
23.11.2023
GurmanlookLagan i jednostavan recept za ručak je sve što vam treba petkom
podeli vest:
Uživajte u savršenom spoju sočne piletine i hrskavog povrća sa pirinčem.
Ova ukusna kombinacija sigurno će učiniti ručak posebnim.
Jednostavna je za pripremu i ne zahteva puno vremena
23.11.2023
GurmanlookOsim što je veoma jednostavno i pristupačno, ovi obroci izgledaju preukusno za sve članove porodice
15.11.2023
GurmanlookSastojci:
4 pileća filea
2 šolje integralnog pirinča
1 crvena paprika, iseckana
1 žuta paprika, iseckana
1 šargarepa, narendana
1 crni luk, sitno iseckan
2 čena belog luka, sitno iseckana
So i biber po ukusu
2 kašike maslinovog ulja
1 kašičica origana
1 kašičica suvog bosiljka
1/2 kašičice kumina
4 šolje pilećeg bujona
Da bi roštilj dijeta bila uspešna, ključno je pridržavati se propisanog jelovnika i obratiti pažnju na način pripreme mesa
12.11.2023
GurmanlookZa pripremu ovog jela potrošićete jako malo vremena
11.11.2023
GurmanlookUputstvo:
Operite piletinu, posolite i pobiberite po ukusu.
U velikom tiganju zagrejte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte pileće filee i pržite ih dok ne postanu zlatno smeđi sa svake strane. Sklonite piletinu sa strane.
U istom tiganju dodajte crni luk, beli luk, crvenu papriku, žutu papriku i šargarepu. Dinstajte povrće dok ne omekša. Dodajte integralni pirinač i promešajte sve zajedno kako bi se pirinač obložio uljem i sjedinio s povrćem.
Vratite piletinu u tiganj i dodajte origano, bosiljak i kumin. Promešajte sve zajedno. Dodajte pileći bujon i smanjite vatru. Poklopite tiganj i kuvajte dok pirinač ne upije tečnost i piletina se skuva.
Posolite i pobiberite po ukusu, i vaš ručak je spreman!
Ovaj recept pruža ukusan i hranljiv obrok, a možete ga prilagoditi dodavanjem omiljenih začina i povrća.
Ovog vikenda donosimo vam recept za jedno pomalo zaboravljeno jelo koje su naše bake često pravile
04.11.2023
GurmanlookDa li ste ikada probali ovu slatko-slanu kombinaciju?
05.11.2023
GurmanlookVreme trajanja festivala oba dana je od 10 do 16 časova, dok su tamburaši uživo od 12 do 16 časova
03.11.2023
GurmanlookAko volite standardne pljeskavice, ne sudite samo prema naslovu, prvo probajte...
02.11.2023
GurmanlookOsumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati
pre 12 minuta
HronikaPredsednik Republike Srpske je istakao i da se čuo sa Vučićem
pre 54 minuta
PolitikaJoš uvek nema zvaničnih informacija o uzroku požara
pre 1 sat
HronikaNjegovo zdravstveno stanje za sada nije poznato
pre 1 sat
HronikaIntervenišu pripadnici VSJ Niš 6 vatrogasca-spasioca sa 3 vozila
pre 1 sat
HronikaDržavnik koji nije uveo sankcije Rusiji i koji je na udaru obojene revolucije dužan je da prestane da potcenjuje pretnje
pre 1 sat
PolitikaZbog visokih temperatura i potencijalnog širenja požara na druge delove kompleksa, stanovnici i posetioci su evakuisani
pre 1 sat
HronikaOvim postupkom ugrožena je bezbednost države i moraju se povećati mere bezbednosti oko predsednika Vučića
pre 2 sata
PolitikaVuk Vuković je nekadašnji vlasnik kazina London
pre 2 sata
SudbineBranislav Jovanović preminuo je 6. februara nakon kraće bolesti, a danas će biti sahranjen na groblju u Novom Sadu
pre 5 sati
SudbineJug je osuđen na 12 godina zatvora zbog nereda 27. aprila, a preminuo je u svom domu, nakon kraće bolesti
07.02.2025
SudbineGlumac Dejan Matić biće sahranjen u ponedeljak 10. januara u 13 časova na groblju Lešće u Beogradu
07.02.2025
SudbinePavle Bulatović izrešetan je na današnji dan pre 25 godina u restoranu na Banjici, sve učinjeno da se zataška trag ubica
07.02.2025
SudbineOsim što je bio vrhunski snimatelj, Mićić je bio i izuzetan muzičar
06.02.2025
SudbineScenarista je imao snažnu poruku za glumicu
06.02.2025
SudbineBranislav Jovanović biće sahranjen u Novom Sadu u subotu.
06.02.2025
Sudbine
Ostavite komentar