Showtime > Prvi Red

Željko Samardžić ishvalio Aleksandru Prijović, pa joj uputio VAŽAN SAVET: "Pazi..." (VIDEO)

Njegovom uhu prijaju i Milica Pavlović i Milica Todorović

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

23/05/2024 > 23:35

podeli vest:

Željko Samardžić ishvalio Aleksandru Prijović, pa joj uputio VAŽAN SAVET: "Pazi..." (VIDEO)
Foto: Prvi red


Pop zvezda Željko Samardžić okupi veliki broj gde god zapeva, a nedavno je održao koncert u Crnoj Gori, gde je takođe bio na visini zadatka.

Foto: Prvi red

 

Tom prilikom govorio je za našu emisiju "Prvi red". Pohvalio je brojne mlade izvođače poput Milice Pavlović i Milice Todorović, a posebno je iistakao Aleksandru Prijović, kojoj je pre izvesnog vremena bio gost na koncertu.

- Milica Pavlović je odlična. Milica Todorović koja je fantastična pevačica. Ja volim malog Stevana Anđelkovića, on je meni biser od ovih mlađih pevača. On je izuzetno dobar pevač i uvek se čudim zašto se njemu ne dogodi neka dobra pesma - rekao je Samardžić.

Foto: Prvi red

 

- Ona je jedna draga osoba, izuzetno kvalitetan pevač i čovek. Došao sam sa puta iz Amerike, i kad mi je rekla da joj budem gost, ja sam prihvatio. Bez obzira što sam bio umoran. I meni je značilo, jer mene raduje uspeh mladih ljudi. Ono što je njoj pošlo za rukom nije nijednom pevaču i pevačici na našim prostorima. To je za svako poštovanje. Mislim da ima divan tim, ima jaku podršku i ja joj samo mogu poeleti sreću u životu i da pazi kakve pesme bira - dodao je on.

Ceo prilog čeka vas i video - klipu u okviru teksta.

Ostavite komentar