Showtime > Prvi Red

DARA BUBAMARA NIKAD BRUTALNIJE ODGOVORILA KOLEGI: Kad me voliš, što me nisi zvao? To su ljigave fore! (VIDEO+FOTO)

Ekipa "Prvog reda" razgovarala je sa Slobom i Darom u vezi sporne pesme "Infarkt duše"

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

08/04/2024 > 21:31

podeli vest:

DARA BUBAMARA NIKAD BRUTALNIJE ODGOVORILA KOLEGI: Kad me voliš, što me nisi zvao? To su ljigave fore! (VIDEO+FOTO)
Foto: K1 televizija


Aleksandra Prijović održala je tri uzastopna koncerta u dvorani "Spens" u Novom Sadu. Ekipa "Prvog reda" bila je tamo kako bi sve detaljno ispratila. Prvo veče nastupili su Jovan Perišić i Barbara Bobak koja je Priju iznenadila jako lepim poklonom.

Drugo veče kao gosti nastupili su Dejan Petrović i njegov orkestar kao i pevač Sloba Radanović. Evo šta je rekao za ekupu "Prvog reda" posle silaska sa bine.

- Aleksandra je balkanska zvezda, jedna od najvećih, ali je toliko prizemna i skromna osoba, da je ona primer kako bi trebala jedna uspešna osoba da se ponaša - rekao je pevač.

Ovih dana Sloba se našao u epicentru velikog skandala. Naime, Dara Bubamara ga je optužila da joj je oteo pesmu. A evo šta je na tu temu rekao popularni pevač za ekipi "Prvog reda".

- Nisam se čuo s Darom, ona je prvo trebalo da se čuje sa mnom, a ne da me razvlači po medijima, ali kao što sam ja sam rekao jednu umotvorinu, Daru Bubamaru i Slobu Radanovića ne može da posvađa čak ni Dara Bubamara. Ona je luckasta, ja njoj opraštam, ja nisam znao da je to njena pesma, nisam znao tog drugog momka. Pošto je pesma dugo stajala u fioci verovatno su odustali od nje. Ja sam je uredno kupio od autora, tekstopisaca i onaoga ko je radio muziku, aranžman, imam papir, nisam ništa ukrao. U svakom slučaju krivo mi je. Ja to doživljavam kao jedan veliki nesporazum, i pozivam ljude da poslušaju i moju i njihovu verziju - rekao je Sloba.

Na koncertu Aleksandre Prijović gošća u nedelju bila je i Dara Bubamara. Evo šta je ona za "Prvi red" rekla posle silaska sa bine.

- To je bila neverovatna energija, drago mi je što sam usrećila i Novosađane, Aleksandru, sebe i stvarno je bilo fantastično - rekla je ona.

Dara je prokomentarisala i spor oko pesme "Infarkt duše".

- Ne postoji nikakav spor, pesma je moja, tj. od tog dečka Željka, ali sam je ja zaštitila na sebe, jer ja ne dam da se podmeću noge mladim ljudima, koji tek počunju. Jako ružna stvar, bezobrazluk, to nema veze samo sa autorima, nego sa kolegama, nazoveš kolegu, kažeš, ali ne bih više o tome raspravljala. Videćete razvoj situacije i kako će se na kraju završiti - rekla je Dara.

Prokomentarisala je i izjavu Slobe Radanovića.

- To su ti malo ljigave fore, ja sam jako dobar čovek i jako sam iskrena. Oni koji nemaju šta da kažu, kažu nisam bio u pravu itd. Oni idu na ljigave fore, ja nju volim. Kad me voliš što nisi nazvao i rekao da si mi uzeo pesmu. Te ljigave fore, verovatno njegovog tima koji ga loše savetuje neće dobro proći, to ljudi prepoznaju. Ja sam iskrena i mislim da je to jako pokvareno. U svakom slučaju napravila sam neki marketing, negativan jeste, ali možda je to i njemu dobro - rekla je pevačica.

Ostavite komentar